Šalter za žalbe&kukanje

(1/533) > >>

dan555:
Slobodno se ovde istresite, ako vas neko/nešto nagazi, nervira, davi...


Da ja počnem.
Jutros, oko zore, čujem iz kupatila nešto kao "klik" a onda neka buka. Pomislim, opet je pala ručica tuša u kadu, ali ipak je bilo bučnije nego obično pa odem da pogledam.
A tamo... sa zida u čelu kade odvalile se sve pločice i pale, što u kadu što na pod, razbile se i rasule posvuda.  :wall: :wall:

Jeste da je moje kupatilo odaaaavno zrelo za potpuno renoviranje (može u njemu da se snimi horor film) i te pločice su se već bile odvojile od zida i držale se samo jedna za drugu, ali opet nisu morale još da "opadnu".
Sada em što treba raditi i cevi u zidu i menjati svu keramiku i gletovati zidove a to znači nekoliko nedelja rada, a ja imam samo jedno kupatilo u stanu i nemam pojma kako da se organizujemo bez njega, em što to košta više od 1.000 €, em što je teško naći dobre majstore u sred građevinske sezone... :wall: :wall: :wall:

Grrrrr2

Nesa:
Nemoze da te utesi sigurno ali Bar da vidis da i drugi imaju slicne boljke. Kupio stan na kredu pre par meseci, hoblovao lakirao parket izmedju ostalog. Pre neki dan se isti digao u hodniku ispred WC-a. Negde ispod plocica curka pomalo voda i eto posla. Razbiti sve plocice iako nisu otpale, resiti cevi, pa sve ispocetka. A taman sam skupio da pravim kuhinju jer stare nije ni bilo.
Majstori me evo danima lazu da dolaze. Neznam dal im je neko ostao ziv, jer su uglavnom po sahranama ili nesto uzasno problematicno.
I eto to mi se i meni zdogodilo.

svetlost lutalica:
Jaooooo što je dobra tema! :mrgreen:

(Ako radiš kupatilo bilo bi najpametnije da se iseliš iz stana za to vreme. Ili bar da iseliš sve ostale ako ćeš ti da ostaješ kao nadzorni organ. Ne zato što nećeš imati kupatilo nego zato što će biti prašinčine do neba kad počnu da obijaju zidove.)

Ja danas bolje da se ne istresam jer ću da zauzmem sav prostor na serveru.  :wall:  :wall:  :wall:

(mnogo mi se sviđa kako sinhronizovano udaraju glavom)

Pikax:
Tri reči: ŽELIM SLOBODAN VIKEND !!!  :wall:  :cry:

MasterYoda:
Stan mi je relativno nov (5 godina) pa zasad nemam tih problema. Ali zato ima drugih stvari koje se samo množe.

1) Auto mi troši više ulja nego nafte. Prva procjena majstora, samo da uradi 'osvježenje' kako on kaže, oko 500 €

2) Mobilni mi je takođe pri crkavanju. Malo, malo, pa izgubi mrežu ili se prosto ugasi da bi se nakon nekoliko sekundi ponovo upalio sam od sebe. Dobro, i bio je star (dan zna kakav je). Uskoro ću morati nabaviti novi. Neću procjenjivati troškove dok ne vidim najnoviju ponudu m:tela

3) Monitor (star 5 godina, CRT 17"). Slika je počela pomalo drhtati, kriviti se ili ličiti na jastuk. Ovo sam već riješio, uplata 300 € i za koji dan mi stiže 22" LCD 16:9. Konačno ću moći otvoriti dvije A4 strane jednu pored druge. Strava stvar prilikom prevođenja teksta.

4) Televizor star nepunih godinu dana prvo je izgubio plavu boju, pa je nestala crvena a ostala samo zelena. Sat nakon uključenja pojavi se i crvena, ali plavoj treba 4-5 sati pa je uglavnom i ne viđam :lol:. Iako je garantni rok 3 godine, veži to mačku o rep ako želiš da se to popravi za manje od pola godine. Problem je što imamo samo jednog TV mehaničara (ipak je Modriča mali grad) koji ne radi po kućama, a TV je klasični, s katodnom cijevi, ali dijagonale 34" ili 86 cm i težine preko 30 kg. A ja živim na petom spratu i nemam lift.

Mogu ovako da kukam do jutra, ali neću. Bar sam monitor riješio na svoje sveopšte zadovoljstvo (parafraza izjave jednog mog poznanika koji kaže: na moju sveopštu radost).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana