robi75
Sir Oliver
admiral flote
Ugled: +22/-1
Starost: 47
Pol:
|
 |
« Odgovor #199 poslato: 11.03.2022. 00:59:42 » |
|
Eventualno, ocena 1. Pokusacu da pojasnim kako ja to vidim. Ako filmovi poput Battlefield Earth sa John Travoltom i Forest Whitakerom koji je bar vizuelno, specijalnim efektima, ulozenim parama i glumcima daleko dominantniji u odnosu na The Prototype ili recimo dva debakla Bruce Willisa ( Cosmic Sin i Breach) koji opet, tu i tamo "podsecaju i pomalo lice" na sf, bar imaju odavno posustalog Bruce, i donekle podnosljiv scenario, dobiju porazavajuce kritike, mizerne, katastrofalne ocene, sa kojima sam ja apsolutno saglasan, uzasni promasaji, onda filmovi poput ovoga, kao sto je The Prototype, zasluzuju nulu, jedinicu, svejedno, jer prosto nijedan kvalitet ne poseduju. Ali bas nista. Te ocene koje, govorim u svoje ime, kao ja sad nesto dajem, ocenjujem, i kao znam razliku izmedju petice i sestice, znam malo sutra, to je vise, onako, da se zanimamo i zabavimo ali sam siguran da znam sta je kvalitan film a sta je pokusaj necega sto bi trebalo da bude film, nesto sto eventualno moze da zabavi desetogodisnjaka i da to realno bude zenit. Maksimum. Tako da, ako prva tri filma koje sam naveo dobiju ocenu, mislim dva, dva i po na imdb-u ili recimo 3% na Rotten Tomatoes, a ja se slazem sa tim ocenama (sto naravno nije uvek slucaj) onda svakako The Protoype zasluzuje najminimalniju mogucu ocenu, svejedno u kojoj formi je predstavljena, da li je u pitanju broj, procenat, utisak, misljenje, kritika.
|