Nesto ce se naci, imam par ponuda terenskog tipa veterinarskog posla koje sam ja, naravno jer sam mogao, do sada vesto izbegavao jer iskreno govoreci nisam ja za teljenje, prasenje itd,itd. Ogromna vecina familije moje supruge je u Australiji pa i tu nesto pregovaram i dumam da otvorim u Srbiji svoju privatnu poljoprivrednu apoteku. Naravno sa Miminim ( supruga) bratom koji je preko jer ja sam za takav poduhvat nemam novca. A veruj mi sto se kucica tice, to uglavnoim rade privatne apoteke, u kojima, vecinom vlasnik radi sam ili eventualno ima jednog radnika koji za takav posao ubija. Cekam da neko nesto zaj... pa da se otvori neko radno mesto, jer i sam znas, dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Do sada sam, iskreno, imao odlican posao, bas dobro placen, koji sam voleo i odlicno ga obavljao. Ako vec moram, a iskreno se nadam da necu, sa konja na magarca bolje da to magare bude sto slicnije konju. Ako nemoze, jebi ga, daj sta das. Deca su mi 12 godina, sin a cerka 10 i zbog njih nemam nikakve limite " na dole". Supruga radi, imamo nekih 15 jutara zemlje koje su u arendi a nesto i ovi gastarbajteri posalju. ali sve je to jaje ako ja na nikakav nacin ne doprinosim vlastitoj porodici. Necu biti gladan, go i bos ali ako ti je to cilj u zivotu ja sam ga ispunio. A nije bas neki cilj, zar ne?
Zato sam strpliv, ne panicim i iskreno se nadam nekom poslicu. Vazno je da postoji bar neka alternativa.
Hvala na podrzci a tebi sam Axa vec poslao cvece pa ti se ovaj put zahvaljujem " samo" jednim velikim hvala, da se ne razmazis. ( mislkim na cvece)