Otvorite svoj blog u SF tim | HOME
Slučajni prolaznik kroz život
Slučajni prolaznik kroz život
O meni
Godine: 54
Lokacija: Modriča
Zodijak: Virgo
Blog Description
Totalno nezainteresiran i neprimjetan ja sam samo slučajni prolaznik kroz život. Usput zapisujem na papir svoje emocije, svoje misli, ono što me dojmi toga dana.
Volim...
Ne volim...
Arhiva
novije
Maj 2016
April 2016
Februar 2013
Maj 2012
Mart 2010
Septembar 2009
Avgust 2009
Mart 2008
Oktobar 2007
Sajtovi
Knjige...
Muzika...
Filmovi...
Citati


015311
Poseta

Ponedeljak, 21 Septembar 2009
Sinoć, dok su naši košarkaši hrabro gubili finalni meč protiv trenutno ipak mnogo bolje Španije ostvarujući plasman mnogo bolji nego što je iko očekivao (i bolji od onog koji su potajno priželjkivali i najveći optimisti), neki takozvani VIP-ovi uselili su se na Farmu. Ne znam kakvi su pokazatelji gledanosti ta dva događaja niti me to zanima. Želim vjerovati da je gledanost utakmice bila mnogo veća, i da bi bila veća i da u toj utakmici nije igrala Srbija. A TV urednici još jednom su pokazali kako malo osjećaja imaju.
Nažalost, večeras nema tako spektakularnih događaja pa će, opet nažalost, gledanost ulaska stanara u kuću Velikog Brata vjerovatno biti mnogo veća.
Opet, nažalost!
Već sam rekao šta mislim o toj vrsti zabave za narod, o satima provedenim u zavirivanju u tuđu privatnost, naslađivanju tuđim nevoljama, čekanju da se dogodi neka afera (često namjerno izazvana od strane producenata i potencirana do bezobrazluka).
Događaj se već danima najavljuje u svim medijima a danas zauzima naslovne strane većine novina.

Jedan drugi događaj, događaj koji je mnogo vrijedniji i značajniji, nešto što je ove godine i Unesko stavio na listu događaja godine, prolazi gotovo nezapaženo. Najave su u novinama na nekim tamo unutrašnjim stranama, stidljivo smještene u neki ugao da popune prostor.
Ove godine obilježava se 130 godina od rođenja Milutina Milankovića, rodonačelnika moderne klimatologije i jednog od 1000 najznačajnijih naučnih imena svijeta. Centralna proslava počinje sutra, ali malo ljudi će za to znati. Još je manje onih koji uopšte znaju ko je Milutin Milanković. Mnogo više će ih znati imena svih BB stanara i sve njihove generalije.

Nažalost!
MasterYoda je napisao/la @ 09:41 - Link - komentari (2)