Teleblahbah u moJEm životu

(1/8) > >>

dan555:
Kako to ide...

Elem, da ispričam šta mi se desilo pre nekoliko dana.

Probudim se ujutru da bih iš'o, što bi rekli u onoj seriji, poradi sebe, ogrnem džemper za_po_kući, obavim pos'o i legnem nazad. Al' pogledam po sobi i vidim luster mi se ljulja, onako, baaaaš se ljulja. K'o velim, ne vidim ja to dobro, stavim cvike, i stvarno se ljuuuulja. Pomislim, uh, ala drma! Nije mi baš bilo jasno kako to da se luster kreće u krug, a kada je zemljotres treba u jednom pravcu, paralelno talasima, ali ipak, skočim, viknem "ZEMLJOTRES" i odem do dnevne sobe i zapiljim se u luster. Kad ono, međutim, on ne mrda. Odem do trpezarije, i tu luster mrtav ladan...

Onda se setim da sam verovatno luster zakačio džemperom, dok sam se ogrtao. Zato se pomerao.

To se završilo, ali sledeće noći se probudim ranije, i zapamtim san. A sanjao sam zemljotres. Očito su me oni trenuci dok sam mislio da je zemljotres malo protresli, pa sam to obrađivao u snu. Kažu da san ima i tu ulogu, da razreši stres iz budnog stanja.

E sad, par dana kasnije se desio onaj razorni zemljotres u Italiji.

Da li to znači da mi se "javilo" da će se dogoditi? :lol: Da ja počnem da mlatim lovu na konto toga? Zamislite reklamu, "Vidoviti 'Sanjač'". :lol: Nije to loše, em spavam, em radim... :lol:

Da sam neki teletabis, ovo bi mi bio "dokaz" da te stvari postoje.
Čik vi onda meni dokažite da nisam u pravu kad sam sanjao da će biti zemljotres i on biJo! A-ha, probajte samo... :lol:

Nesa:
Pa kad bolje razmislim,  :roll:...........  :roll: ko zna mozda si stvarno i otkacio.

Kuli spremaj jos jedan sajt za vidovite.A ti za svaki slucaj, dobijas zabranu da me sanjas sa problemima, loseg zdravlja, bez srece, para i sve tako  :roll:
Za te zgode eto ti Miskovic, Tadicka i ostala politicka svita.

dan555:
A da te sanjam sa mladim Ruskinjama? :mrgreen:
E, to bi tek biJo biznis. :lol:

svetlost lutalica:
Možemo i agenciju da otvorimo, pošto ja u prilično redovnim razmacima sanjam smak sveta u raznim varijantama.  :-D
(Može biti da to ima veze sa previše SF-a. Ili previše stručne literature. Ili i jedno i drugo). :-D

Кули:
OK, pravim sajt, ali nemoj da me neko sanj'o slucajno  :mrgreen:
Opet bolje da predvidjas buducnost u snu, nego da gledas u nekuvan prebranac.

A sto se tice sna, ima tu dosta stvari zanimljivih. Ja sam nesto razumeo tek kad sam mozak shvatio kao hard disk, dnevna desavanja kao punjenje podacima, a san kao defragmentaciju  :mrgreen: :mrgreen: .

Tokom dana vidis sve i svasta, i to se smesta u neku tacku A u mozgu. Kad spavas i sanjas te informacije se obradjuju i smestaju u tacku B (dugotrajnu memoriju). E sad tokom tog prebacivanja pojavi se potreba za baferovanjem odredjenih informacija jer se podaci mnogo brze salju nego sto se primaju, i taj bafer u tacki C bi bio onaj san koji mi pamtimo.
Kao i kod obicne defragmentacije, tako i kod defragmentacije mozga :roll: :lol: nikad ne mogu da prodju podaci koje mozak vec nije negde zapazio, ali je moguce da ne budu u rasporedu u kojem si ih doziveo (tako se objasnjava i onaj deza vi ili deza vu).
Recimo svaki dan kuckam na forumu (i gledam avatare) i odigram jednu turu warcrafta (sad sam pozeleo da mlatim). Ondak uvece sanjam kako trcim po forumu, a jure me night elfovi koji su isti kao ove svetle tackice na lutalicinom avataru.
Sutradan se probudim, dodjem na novogodisnji forum, a Mr dan pustio neke kotrljajuce kuglice koje se valjaju po forumu i ne mozes da ih ubijes. I onda kazem: "Ja sam ovo sanjao, majke mi". :lol:

Zakljucak svega ovoga je da svi pocnemo da gledamo filmove sa zemljotresima (i da iste sanjamo) i dok jos traje ova panika da zgrnemo koji dinar. Posle mozemo da gledamo filmove sa Ruskinjama, pa da lepo sanjamo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana