Бојим се да ово дружење није нешто нарочито легло друштву, чим се не оглашавају.

Ајд' да напишем своје утиске.
На Беокону сам био пријатно изненађен бројношћу посетилаца, како оних што су присуствовали предавању, тако и оних који су цевчили бесплатно пиће у холу испред сале (ми се нисмо окористили

).
Могле су да се пазаре књиге у издању "Паладина" и Емитори (ја пазарио један, са текстовима Радмила Анђелковића).
Што се тиче самог предавања, сво четворо нас из тима смо се сложили да није добро припремљено.
Очито је да су чланови Сци&Фи уложили труд да пронађу занимљиве детаље о паници коју је изазвао Орсон Велс својом радио-драмом "Рат светова", сазнали смо неке нове елементе о томе, али могло је боље да буде реализовано.
Очито је да се предавачи нису договорили како ће само предавање тећи, па се десило да Филип прекине свог колегу док је овај причао како су се Х. Џ. Велс и Орсон упознали. Мало је необично да се овако нешто деси на предавању.
Да ли сви већ све знамо о теми или је до самог предавања, тек, после нико није имао питања за предаваче.
Најпријатније изненађење за мене је уследило док сам излазио из сале. Препознао сам момка са СФ-Србија форума (захваљујући сликама које су на свом сајту поставили) и представио се. Он ме замолио да мало сачекам и убрзо је дошао и админ нашег најмлађег СФ сајта. Тако сам упознао водећи двојац, Максу и Марка. Поклонише ми први број свог фанзина "Ракетла", који су у тајности припремили, тако да је баш било изненађење имати га у рукама.
Одмах сам га показао и Луталици, Неши и Кулију, и мислим да су утисци баш позитивни. Нарочито када се има у виду да је чланство СФ-Србије веома младо.
После Беокона почесмо да тражимо где да заседнемо и завршисмо у Москви.
Као што сте већ схватили, били смо Светлост, Неша, Кули и моја маленкост. Равен се јавио, али на жалост није успео да стигне.
И опет нисмо причали од СФ-у. ДоФатило се друштво политике, онако уопштено, и доообро је претресли.

Нађосмо и заједничку црту, није без разлога што се дружимо.

Луталица ме мало изненадила, нисам очекивао баш толико веселу и стално насмејану младу даму. К'о велим, асистент мора мало строжи да буде.
Нешто не могу да је замислим да "смара студенте", како рече у теми за представљање. Не може тако занимљива особа некога да смара.

Кули је баш као што су му и поруке на форумима, веома пристојан, разложан, образован...
Можда смо мало ми 'мало старији омладинци'

превише били (за)узели реч, па смо запоставили Луталицу и Кулија, па се извињавам због ради тога. Оће то, кад се уђе у 'најбоље године'.

Следећи пут, да се омладина одазове у већем броју, ово је наређење.

Фотографије сам ставио у Галерију под "Беокон 2009".