Transmorphers (2007)
Akcioni SF film, ili barem pokusaj istog. Na vece smece nisam godinama naleteo.Bojim ga se drzati na HDD-u, da mi ne usmrdi isti. Mislim da je budzet za snimanje iznosio 200 dolara, mozda koji dolar vise..
Elem, ljudi salju poruku mira medju zvezde, a 15 godina posle dolaze zli roboti da osvoje zemlju. Odmah zbrisu 90% populacije, a ono ostalo je naravno pokret otpora, u stogodisnjem ratu...
Ljudi, kakav shit, to morate videti. Kompjuterske animacije je radio verovatno komsija, majstor za sve, na nekoj 8-mo bitnoj masini. Rezija je aj tu i tamo, mada i to...prica bezvezna do bola, likovi haoticno izbalansirani a jedini prevod zasada na netu nema veze sa mozgom, tako da sam ga iskljucio pre nego sam zaspao.
Muzika je mozda svetlia tacka celog filma, ali jako lose uklopljena.
Film vas moze nasmejati kada se zagledate u one fol plazma puske..mogu se zakleti da se na pojedinim odlepio karton, a producenti nisu imali vise kesha da kupe ljepilo kod brata kineza.
Akcione scene su sve sem akcione...kao odredi se krkaju sa transmorpherima-robotima..opale koji plazma hitac, stoje na sred ledine i nista...povlacenje i to je to.Ma ne mogu da opisem bezveznost.
http://www.imdb.com/title/tt0960835/
Apsolutno zaobici kilometrima, sem ako zelite brzo da zaspete