SuzanKalvin
Robopsiholog
predsednik
Ugled: +11/-0
Starost: 44
Slike: moj album
Pol:
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 22.02.2008. 18:18:22 » |
|
Nije, Darovi smrti ili kod nas relikvije smrti. Evo ovde imas svih 7 http://rapidshare.com/files/73382144/J.K.Rowling_-_Harry_Potter_Serijal_1-7.pdf Uh, zaboravila sam password; pass: Asafa05
|
|
« Poslednja izmena: 22.02.2008. 20:14:13 od SuzanKalvin »
|
Sačuvana
|
|
|
|
yugo 45
>>dolazi tihi>>
admiral flote
Ugled: +8/-0
Pol:
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 22.02.2008. 21:09:15 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
(\_/) copy the bunny (0.o) into you're sign '(__)' help him achieve world domination
|
|
|
SuzanKalvin
Robopsiholog
predsednik
Ugled: +11/-0
Starost: 44
Slike: moj album
Pol:
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 22.02.2008. 23:17:36 » |
|
 .....Sta be ovo????
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nekron Omikon
Registrovani
kadet
Ugled: +2/-0
Starost: 39
Pol:
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 10.06.2009. 09:52:31 » |
|
Vasa omiljena Tolkienova knjiga? HobitSta mislite o Peter Jacksonovoj ekranizaciji knjige? Ja sam zadovoljan/oduševljenOmiljeni deo filma? Pogibija Boromira  Omiljeni lik iz knjige/filma? Iz knjige Bilbo Bagins, iz filma Legolas zbog spektakularnih poteza 
|
|
|
Sačuvana
|
None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me.
|
|
|
Atani
pripravnik
Ugled: +0/-0
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 15.06.2009. 18:24:37 » |
|
Vasa omiljena Tolkienova knjiga? Jao... Silmalirion i Deca Hurinova Sta mislite o Peter Jacksonovoj ekranizaciji knjige? Jedno retko delo gde film prati (nastavlja se na) kvalitet knjige Omiljeni deo filma? Vatromet iz prvog dela, Pipinov drugi dorucak, zaboravila sam da je uvod prvog dela fantastican, zatim Enti koji idu u rat i na kraju setnja stazama mrtvih Omiljeni lik iz knjige/filma? Ako se konkretno misli na Gospodara onda Pipin, Tom Bombadil, Gandalf i Aragorn, a u filmu Aurena, Aragorn, Pipin, Gimili i Boromir. Golum je takodje veoma zanimljiv lik.
A sto se tice drugih dela - Beran i Luthiena, Thingol, Turgon...
|
|
« Poslednja izmena: 25.08.2009. 13:19:02 od Atani »
|
Sačuvana
|
|
|
|
jednorog
Registrovani
stažista
Ugled: +1/-0
Starost: 29
Pol:
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 13.08.2009. 11:12:02 » |
|
Vasa omiljena Tolkienova knjiga? Deca Hurinova Sta mislite o Peter Jacksonovoj ekranizaciji knjige? Veoma dobro odradjeno ali i dalje fali dobar deo knjige Omiljeni deo filma? Dve kule, ubedljivo... Omiljeni lik iz knjige/filma? Golum, Gimli i Legolas
|
|
|
Sačuvana
|
Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
|
|
|
sivka
Eta Carina
admiral
Ugled: +8/-0
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 20.09.2009. 11:22:17 » |
|
Vasa omiljena Tolkienova knjiga? Gospodar prstenova. Sta mislite o Peter Jacksonovoj ekranizaciji knjige? Odlično. Omiljeni deo filma? Rivendel. Omiljeni lik iz knjige/filma? Sem, Tom Bombandil
Dodala sam u galeriju dve slike...
|
|
« Poslednja izmena: 20.09.2009. 11:28:26 od sivka »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Berserker
Registrovani
pripravnik
Ugled: +0/-0
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 19.10.2009. 16:09:01 » |
|
Vasa omiljena Tolkienova knjiga? Gospodar Prstenova Sta mislite o Peter Jacksonovoj ekranizaciji knjige? Treba ga kastrirati zbog proizvoljnih prepravljanja i tumacenja knjige, kao i maestralno lose karakterizacije likova. Omiljeni deo filma? Kraj posle koga mogu da bacim dvd i vise ga nikad ne gledam. Omiljeni lik iz knjige/filma? U knjizi su svi likovi zanimljivi na svoj nacin. U filmu su svi iritantni na svoj nacin. Verovatno bi u knjizi naveo Aragorna kao najupecatljiviji lik. U filmu Aragorn, Gimli i Legolas kao apsolutno nepodnosljivo kretenski uradjeni likovi, Gandalf, Frodo, Semi svi ostali vilenjaci kao i staresine svih frakcija kao podnosljivo lose uradjeni likovi. Jedino Boromir zavredjuje neku paznju jer je koliko toliko dosledan liku iz knjige. Dakle, Boromira najvise volim u filmu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetlost lutalica
Moderator
predsednik

Ugled: +60/-2
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 16.02.2010. 22:37:16 » |
|
Vaša omiljena Tolkienova knjiga? Gospodar prstenova Šta mislite o Peter Jacksonovoj ekranizaciji knjige? Da nije trebalo to da radi.  (btw. vrlo sam raspoložena da elaboriram ovo  ) Omiljeni deo filma? S obzirom na prethodno rečeno, nijedan. Omiljeni lik iz knjige/filma? Bilbo Bagins, Sem Gemdži, Gandalf
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Ugled: +29/-10
Starost: 43
Pol:
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 16.02.2010. 22:41:35 » |
|
Što se tiče omiljene Tolkinove knjige ja sam jednako uživala i u Silmarilionu, iako je to više nekako istorijska knjiga sa nabacanim činjenicama i rodoslovima nego što je roman. Volim i Družinu prstenova.
Što se tiče omiljenog lika, zbog prokletog Pepeljuga sindroma, moram da kažem Aragorn.
|
|
|
Sačuvana
|
My needs are simple and few: food, clothing, a comfortable bed to sleep and NO IDIOTS.
|
|
|
svetlost lutalica
Moderator
predsednik

|
 |
« Odgovor #25 poslato: 16.02.2010. 22:44:42 » |
|
Meni je Aragorn (i Frodo, kad smo već kod toga) nekako previše nestvaran lik...nekako kao da je ispao iz grčke tragedije. Ovi koje sam navela su mi...životniji. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sekundica
Piece of Eternity
admiral flote
Ugled: +38/-4
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 16.02.2010. 22:51:51 » |
|
Ako već treba da se držimo zadatih pitanja neka bude... Vaša omiljena Tolkienova knjiga? Silmarilion Šta mislite o Peter Jacksonovoj ekranizaciji knjige? -Za one koji nisu čitali knjigu: odlično -Za one koji jesu čitali knjigu: očajno do umereno očajno Omiljeni deo filma? Juriš Rohirima... Omiljeni lik iz knjige: Galadrijela, kao jedan od retkih likova koji se pominju i u Silmarilionu... Dodatno pitanje: Najgore odrađeni likovi u filmu: Dva hobitska komedijaša i jedan patuljački, komedijaši uopšte... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetlost lutalica
Moderator
predsednik

|
 |
« Odgovor #27 poslato: 16.02.2010. 23:36:55 » |
|
Dodatno pitanje: Najgore odrađeni likovi u filmu: Dva hobitska komedijaša i jedan patuljački, komedijaši uopšte...  Aruena, vila sa rumenim obrazima.  Btw. što se mene tiče ne moramo da se držimo zadatih pitanja uopšte. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Eriops
Čuvar stanice
kapetan
Ugled: +14/-3
Starost: 46
Pol:
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 06.03.2010. 08:37:06 » |
|
Vaša omiljena Tolkinova knjiga ? Prvi deo GP, Družina Prstena. Najneomiljeniji mi je Silmarilion, kao neki udžbenik istorije. Šta mislite o ekranizaciji knjige ? S obzirom kako sam bio pesimističan pre gledanja filma, odlično, zadovoljan sam filmom. Omiljeni deo filma : Pećine Morije, posebno obračun Balroga i Gandalfa. Omiljeni lik iz knjige, filma: Tom Bombadil, Frodo, Sem. Najgore odrađeni likovi u filmu: Aragorn i Gimli.
|
|
|
Sačuvana
|
Ako ikad dospijem tamo gdje prestaje strah.. bit ću spreman da zaboravim.. Flash-Azra
|
|
|
|