SuzanKalvin
Robopsiholog
predsednik
Ugled: +11/-0
Starost: 44
Slike: moj album
Pol:
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 07.12.2007. 00:09:13 » |
|
Sta je vama, treba nam jedan video projektor i laptop. Umesto projektora moze da posluzi veci tv. Ako toliku konvenciju organizuju bez video projektora, onda je to sve smesno. Kad jedna uciteljica u osnovnoj skoli ima takvu opremu zasto ne bi imali i oni. Ali uostalom, ovo je zemlja Srbija, pa nista nije iskljuceno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MasterYoda
Moderator
predsednik

Ugled: +32/-5
Starost: 66
Pol:
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 07.12.2007. 00:12:49 » |
|
Složio sam jedan broj Vektora u html. Ostaju još četiri, plus uvodna strana, plus predstavljanje tima, portala i foruma, plus omoti i naljepnice za CD (i to treba kreirati). A sve treba da bude gotovo do, recimo, utorka, da bih mogao poslati sve u BG ako ne budem dolazio. Sve u svemu, teško da ću, pored drugih obaveza, stići. Bilo bi dobro ako neko može pomoći u kreiranju izgleda omota i naljepnice, i izradi uvodnih strana itd. a ja da složim vektore, sad kad imam templejt.
|
|
|
Sačuvana
|
Čovek se ne bori s rupom iskopanom na pogrešnom mestu, nego s budalama koje su je iskopale. Rupu jednostavno zatrpava.
|
|
|
SuzanKalvin
Robopsiholog
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 07.12.2007. 01:12:20 » |
|
Bravo Masere, imamo li naslovne strane za Vektor? Sad sam videla da imamo 
|
|
« Poslednja izmena: 07.12.2007. 03:08:44 od SuzanKalvin »
|
Sačuvana
|
|
|
|
BUFLA
Mesar
kopilot
Ugled: +0/-0
Starost: 33
Pol:
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 08.12.2007. 02:54:00 » |
|
Treba nam prezentacija u stilu Branislava Lecica iz 'Masmediologije naBalkanu'  Ili da dodjemo maskirani u zeceve?  Ma sta nas briga, idemo mi da se vidimo, evo ako treba ja cu doneti sah da imamo sta da radimo uz pivo  da odem onda mi na kais da igramo sah ko pravi penzioneri  jel da ja dolazim u svomo kostimu witch huntera/ neo krstasa koji sam nosio za noc vestica  @Dan ajde uradi nesto za omot meni je photoshop out off order ~_~ strasno me podjebava njegov registri
|
|
|
Sačuvana
|
Blood, honor, loyalty....above all!
|
|
|
MasterYoda
Moderator
predsednik

Pol:
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 08.12.2007. 20:09:14 » |
|
Bravo Masere, imamo li naslovne strane za Vektor? Sad sam videla da imamo  Ustvari, za Vektor 5 još nemamo naslovnu stranu, jer to obično radimo kad pripremamo PDF verziju, a to još nismo uradili. Imaš li neku ideju za naslovnu stranu? Slobodno uradi, pa da ubacimo.
|
|
|
Sačuvana
|
Čovek se ne bori s rupom iskopanom na pogrešnom mestu, nego s budalama koje su je iskopale. Rupu jednostavno zatrpava.
|
|
|
MasterYoda
Moderator
predsednik

Pol:
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 08.12.2007. 20:15:50 » |
|
Treba nam prezentacija u stilu Branislava Lecica iz 'Masmediologije naBalkanu'  Ili da dodjemo maskirani u zeceve?  Ma sta nas briga, idemo mi da se vidimo, evo ako treba ja cu doneti sah da imamo sta da radimo uz pivo  da odem onda mi na kais da igramo sah ko pravi penzioneri  jel da ja dolazim u svomo kostimu witch huntera/ neo krstasa koji sam nosio za noc vestica  @Dan ajde uradi nesto za omot meni je photoshop out off order ~_~ strasno me podjebava njegov registri Nije hitno raditi ta rješenja za omot i naljepnicu. Ja jednostavno nemam vremena da pripremim taj CD. Cijeli dan sam bio u Banjaluci i tek malo prije sam stigao u Modriču, a ujutro u 7 moram ponovo biti tamo. Sutra neću moći raditi ništa na ovome a vjerovatno neću stići kući do jutarnjih sati u ponedeljak, što znači da ni u ponedeljak neću biti za nekog posla. Žao mi je zbog svega, jer, bila je to moja ideja, taj CD, ali nema veze, napravićemo ga za neku drugu priliku. Kasno sam se toga sjetio, a malo nas je da radimo takve projekte u kratkom roku.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dan555
Kosmozamlata
predsednik
Ugled: +80/-9
Starost: 62
Pol:
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 14.12.2007. 21:40:16 » |
|
Пола дана до трибине, крајње је време да се изјасне они који ће доћи, да се договоримо како да се пронађемо. Мене може да спречи минус који најављују за сутра, али трудићу се да дођем. Сузана је једина најавила долазак и то са појачањем. 
|
|
|
Sačuvana
|
 Čoveče, pazi da ne ideš mali ispod zvezda! 
|
|
|
garwor
Speed King
predsednik
Ugled: +17/-2
Pol:
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 16.12.2007. 14:14:01 » |
|
Kako je bilo? Ja nacisto i zaboravio na beokon, u subotu radio do 6, samo mi hrana bila na pameti, dosao kuci najeo se i zaspao odma. Bice da preozbiljno shvatam posao 
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje biti tezak covek nego laka zena.
Sve su zivotinje jednake, samo su neke jednakije.
|
|
|
SuzanKalvin
Robopsiholog
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 16.12.2007. 14:26:50 » |
|
Nikako, nismo ni otisli. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MasterYoda
Moderator
predsednik

Pol:
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 16.12.2007. 17:54:46 » |
|
A ja pčekivao da će barem neko prenijeti lične utiske. Žao mi je što sam ovako daleko
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BUFLA
Mesar
kopilot
Ugled: +0/-0
Starost: 33
Pol:
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 17.12.2007. 22:36:23 » |
|
nesto ne verujem da ce nas neko kaciti na spisak sledece godine :S
|
|
|
Sačuvana
|
Blood, honor, loyalty....above all!
|
|
|
Oximoron
The Gunslinger
kadet
Ugled: +1/-0
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 21.05.2008. 17:48:48 » |
|
a ono,stvarno,sto bi me zvali... 
|
|
|
Sačuvana
|
Ko drukcije kaze klevece i laze!
|
|
|
Sal
Banovan korisnik
predsednik
Ugled: +28/-10
Starost: 51
Pol:
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 31.08.2008. 19:54:06 » |
|
...zato sto slag dolazi na kraju.....
|
|
|
Sačuvana
|
...We'd better get back, 'cause it'll be dark soon, and they mostly come at night... mostly...
|
|
|
sivka
Eta Carina
admiral
Ugled: +8/-0
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 07.11.2008. 22:30:11 » |
|
Beokon 2008 neće biti u novembru kao što je planiran ali ... ima Beokon 2009 i to krajem januara. O redu vožnje ću vas obavestiti čim provirim kod majstor Zakka....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dan555
Kosmozamlata
predsednik
Ugled: +80/-9
Starost: 62
Pol:
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 07.11.2008. 22:39:05 » |
|
Još da se Zakk i Boban dogovore koja informacija je prava... Nevidljivi je obavestio da je zvanično najavljeno da će Beokon 2009. biti održan u DS-u 30. 31. 01. i 01.02.2009. a Boban je tu vest proglasio glasinom. Pa sad, kome verovati?
Kada se usaglase napisaću vest o tome i pokrenuti temu. Valjda ćemo ove (sledeće) godine da se pojavimo na Beokonu, makar nezvanično, kao posetioci.
|
|
|
Sačuvana
|
 Čoveče, pazi da ne ideš mali ispod zvezda! 
|
|
|
|