sreja
član posade
Ugled: +3/-3
Starost: 32
|
 |
« Odgovor #210 poslato: 25.07.2011. 20:44:05 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Cloaked in the skin of their own Waits in incubation to spread disease
|
|
|
venom187
Leon S. Kennedy
admiral flote
Ugled: +14/-2
Starost: 28
Pol:
|
 |
« Odgovor #211 poslato: 26.07.2011. 21:45:07 » |
|
 Black i death metal, brzi ritam ,to je ok, ali ovo "vrištanje", to baš i ne podnosim, A ono što mi se najviše ne sviđa kod black metal bendova je tematika njihovih pesama, koja se bazira na suprostavljanju hrišćanstvu i ostalim religijama, te govori o satanizmu i sličnim "glupostima". Ako se ne varam, prije devedesetih su neki bendovi bili povezivani sa spaljivanjem krstova i crkava. Behemont pripada "novijem" drugom talasu black metala, bar su u početku bili black metal bend, a sada mislim da su više death metal bend (koji je za mene skoro isti kao i black, tematike su slične). Ali svako ima svoj ukus, a meni, od roka, tj. metala, najviše leži simfonijski metal i "hrišćanski" rok. http://www.youtube.com/watch?v=s4YMs0x--fkhttp://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8http://www.youtube.com/watch?v=uGcsIdGOuZY&feature=relmfu
|
|
|
Sačuvana
|
Don't run. You'll only die tired.
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
Ugled: +28/-1
Starost: 49
|
 |
« Odgovor #212 poslato: 26.07.2011. 23:53:42 » |
|
Ne znam zasto, no crni a ni mrtvi metal me bas ne privlace... valjda sam prevazisao to...  Evo trenutno slusam Mike Oldfield-a. Shadow on the WallMoonlight SHadowTubular bells Ovo obozavam slusati u zamracenoj sobi.... 
|
|
|
Sačuvana
|
We came here in peace, we expect to go in one... piece. - Col. O'Neill
|
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
|
 |
« Odgovor #214 poslato: 27.07.2011. 13:41:36 » |
|
Kod mene od jutros instrumentali.... gore pomenuti Tubular Bells i ... Lily was hereOxygene 4X-Files Theme
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sreja
član posade
|
 |
« Odgovor #215 poslato: 27.07.2011. 15:18:14 » |
|
 Black i death metal, brzi ritam ,to je ok, ali ovo "vrištanje", to baš i ne podnosim, A ono što mi se najviše ne sviđa kod black metal bendova je tematika njihovih pesama, koja se bazira na suprostavljanju hrišćanstvu i ostalim religijama, te govori o satanizmu i sličnim "glupostima". Ako se ne varam, prije devedesetih su neki bendovi bili povezivani sa spaljivanjem krstova i crkava. Behemont pripada "novijem" drugom talasu black metala, bar su u početku bili black metal bend, a sada mislim da su više death metal bend (koji je za mene skoro isti kao i black, tematike su slične). Ali svako ima svoj ukus, a meni, od roka, tj. metala, najviše leži simfonijski metal i "hrišćanski" rok. http://www.youtube.com/watch?v=s4YMs0x--fkhttp://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8http://www.youtube.com/watch?v=uGcsIdGOuZY&feature=relmfu Behemoth ti je upocetku bio Black Metal sad je Blakned Death Metal a zato ga i slusam ne volim ja nesto pretarano Black ali Behemoth ima stila i sasvim mu lezi zvuk a i meni...ma...hehe...obozavam ga....i ako pljuje po avramaskim religijama...e iakoje  mene to ne pokadja ama bas nista jer pljuje isljucivo po rimokatolickoj crkvi Vristanje??? Hmmm...ovo je dranje iz dna duse....cist groove I uzged volim i ja Epicu i Nightwish kad trebam da se opustim i oslusam nesto lepo i lagano 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
|
 |
« Odgovor #216 poslato: 01.08.2011. 14:01:08 » |
|
|
|
« Poslednja izmena: 01.08.2011. 14:05:25 od SuperFrog »
|
Sačuvana
|
|
|
|
sreja
član posade
|
 |
« Odgovor #217 poslato: 06.08.2011. 22:25:22 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
|
 |
« Odgovor #219 poslato: 08.08.2011. 17:33:16 » |
|
Alicia Keys, dobio 9 pjesama, pa vrtim.... i cekam iducu sedmicu da ucitam preostalih 9 sa albuma  )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sreja
član posade
|
 |
« Odgovor #220 poslato: 08.08.2011. 20:19:28 » |
|
Moj omilljeni bend GojiraGenre:Progressive/Technical Death Metal Gojira-In the ForestGojira-Flying Whales
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
robi75
Sir Oliver
admiral flote
Ugled: +22/-1
Starost: 47
Pol:
|
 |
« Odgovor #221 poslato: 09.08.2011. 22:28:21 » |
|
Nije loša Alogija, mada je meni iskreno bolja kad svira tuđe stvari nego svoje. Od Kerbera se meni iskreno sviđa Galetov glas i pesma Ratne igre, ostalo mi je malo...njanjavo. EKV je naravno sasvim u redu (mada je ova konkretna pesma baš mnogo izvikana). I sve ostalo je ok.  Ali bre kako neko može da se opusti uz tehno...  (mislim, kakva god da je ta muzika, svakako nije opuštajuća.) Upravo sam se vratio iz Becica, i jos mi u glavi zvoni ritam jedan, jedan, jedan pa onda malo dva. Pa opet izpocetka samo malo vise jedan. Naravno da govorim o tehno muzici, koja je za mene nesto najgore sto sam ikada cuo a na svu muku plazni bar je bio vrlo blizu mog smestaja. Uzas. Najjaci fles je kada se pusti dim, devojcice polude a muzjaci padaju u trans, kao uzivaju. Prosek godina nesto jace od dvadeset. Mozda me gazi vreme ali uzimajuci u obzir da sve ostalo mogu da slusam, da ne nabrajam sada muzicke pravce, ipak mislim da problem nije samo u meni. A tek "zmijice". Izvinjavam se svim fanovima tehno muzike ali ja je "samo ne podnosim" i nista vise. Mislim, ovaj, nije opustajuca. 
|
|
« Poslednja izmena: 09.08.2011. 22:33:21 od robi75 »
|
Sačuvana
|
Sine veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku".
|
|
|
venom187
Leon S. Kennedy
admiral flote
Ugled: +14/-2
Starost: 28
Pol:
|
 |
« Odgovor #222 poslato: 10.08.2011. 17:17:55 » |
|
To sa "opuštanjem" je bila šala, naravno.  Već sam rekao, rok u duši, metal u srcu.  Ali pored roka, nekad slušam i tehno/haus jer mi odgovara brzi ritam nekih grupa i DJeva 
|
|
|
Sačuvana
|
Don't run. You'll only die tired.
|
|
|
robi75
Sir Oliver
admiral flote
Pol:
|
 |
« Odgovor #223 poslato: 11.08.2011. 13:26:12 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sine veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku".
|
|
|
robi75
Sir Oliver
admiral flote
Pol:
|
 |
« Odgovor #224 poslato: 11.08.2011. 13:40:21 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|