Prvo da se malo pravdam

ovo je prva kompletna PHP strana koju sam napravio, pa sam neke stvari radio samo radi probe.
- Redni brojevi. hmm, nisam ni razmišljao da li su potrebni, stavio sam ih po nekoj inerciji, da se vidi kol'ko filmova imamo.

Mogu da ih sklonim ako mislite da smetaju.
- Tačku sam dodao i malo mi pokvarila centriranje, ali bolje da je pravilno i po propisu.

- Suzan, nije mi baš jasno šta predlažeš. Na koju traku misliš? Na onu koja promeni boju kada se stavi kurzor na red sa naslovom filma?
- Taj red sa tekstom koji se menja je trebalo da bude skroler, da tekst "putuje" od dole na više, ali gotove skripte za to su preglomazne a i one koje imam ne zaustave se kad se stavi glodar na tekst, pa sam sam napisao da se ovako menja. (Skroler ne umem sam da napravim.)
Ovo je dodatna strana pa mislim da je potrebno obavestiti posetioce o sadržaju sajta.
Za portal i forum ne znam koliko ima smisla tako nešto. Već se vidi šta sve imamo.
- Nešo, ako misliš na naše prikaze filmova, nema linka za njih. To ću dodati tek kada stranu prepravim da vuče podatke iz baze podataka (to će biti poveliki posao, jer tek treba da naučim kako se to radi

). Sada su podaci u jednom fajlu, pa je previše posla da tu dodajem novu kolonu.