The Boys (Dečaci) 2019.

(1/1)

Leto:
The Boys (Dečaci) 2019.

Serija sa superherojima, počinje dosadno i viđeno sa svim klišeima i kičom. Ali, odjednom počinje nešto neočekivano da se dešava, kliše puca i otvara se novi svet. Pored izveštačenih lakiranh likova superheroja, pojavljuju se ludo stvarni likovi, obični ljudi, odmetnici, koji ulaze u pravednu borbu protiv superheroja. Za mene je ova Amazonova serija, sezona 1, pravo osveženje ovog leta 2020. Sezona 2 je snimljena i čeka se početak njenog emitovanja. Preporučujem za gledanje.Eldundarin:
Mislim da je bolji prevod "Momci".

Inace sto se same serije tice, serija je kao i sam strip po kome je radjena blago. Uz Umbrella Academy verovatno jedno od najvecih osvezenja na serijsko-superherojskom nebu.

Leto:
Citat: Eldundarin  29.08.2020. 10:54:19

Mislim da je bolji prevod "Momci".


U engleskom je poenta u dvosmislenosti reči boys za koju mi nemamo reč. Možda klinci, derani... Znaš kako se Mrs. Madelyn Stillwell, potpredsednica Vought korporacije obraća Homelenderu, sa: my boy, a valjan prevod na tom edipovskom mestu je moj dečače. Zbog toga, pre dečaci, i zbog njihove nezrelosti, jer svoje supermoći koriste za igranje sa tuđim sudbinama.

Citat: Eldundarin  29.08.2020. 10:54:19

serija je kao i sam strip po kome je radjena blago.


Sigurno si hteo da kažeš da su blago, u smislu bogatstvo, a ne da je radjena blago u smislu slabo.

Hvala za Umbrella Academy, nisam znao za nju.

Navigacija

[0] Indeks poruka