preduhitrio si me

Slažem se da ne treba slušati kritiku, koja ovog puta zaista maši metu nalazeći ovom filmu mane, od toga da je trebao da bude samo za odrasle (R rated) pa do toga da je konfuzan, zastareo etc...
Film ne da nije loš, već je mene podsetio na dobrog starog Rejmija i prvu trilogiju Spajdija (da, čak i treći

,pošto kontam da je studio ugurao tri filma u jedan).Elem, naivno šarmantan i sa nepogrešivim osećajem za "šta je pisac hteo da kaže".
Takav je i Venom, svestan svojih ograničenja ali sa sjajno prenesenim glavnim idejama stripa - dakle Edi i njegov odnos sa simbiotom...
Po meni je naravno i Hardijeva gluma jedan od najvećih aduta ovog filma, njegov Edi kao i njegov Venom prolaze kroz sjajnu razradu lika sve do samog kraja i kulminacije u njemu.
Film je za sve ljubitelje ovoga stripa, ali i za novopečene koji će imati sjajnu "vožnju" od početka do kraja.
Humor(crni) je sastavni deo ovog stripa od nastanka a glas venoma je Hardijev, moduliran naravno, tako da meni čak ni to nije smetalo.
Još jednom - slažem se sa zaključkom - ne slušajte kritiku, gledajte film ( odličan je, 9/10)