Čekaj, imaš dosta pitanja

.
Malo nam se rasplinuo dijalog, ali koliko vidim ja i Kaa ustvari se slažemo u pogledu na domaću scenu.
Jedno vreme sam sarađivao sa SF Srbije, ali zbog Torte i nekih drugih projekata, kao i zbog nekih obaveza na poslu, nisam više uspevao da ih ispratim.Ok su oni. Bio je stalno neki problem manje više sa sajtom, stalno je nešto blokirao i javljao...ne znam da li se to rešilo. Bili su prilično jaki, posebno niška sekcija, da je tako nazovem. Ne znam kako sad stoje stvari sa njima, u svakom slučaju želim im uspeha.
Što se tiče Torte.
Uložili smo stvarno truda u promocije. Postavljali smo, zvali ljude, obaveštavali, animirali. Međutim, sad da kažem da smo bili sigurni i da smo planirali da ispadne tako dobro kako je ispalo-nismo, lagao bih. I sami smo malo bili iznenađeni reakcijama i brojnošću publike. Imali smo recimo dosta komentara na jednom ženskom sajtu, gde su članice baš i opširno komentarisale priče, i neke koje generalno ne mirišu horor, imale su pozitivnih reakcija. Bilo je razgovora i na promocijama, recimo u BG sam imao pitanje da li ću napisati nastavak priče, za koju je devojka rekla da je odlična, ali nedovršena, sa nejasnim krajem. Iskreno sam bio iznenađen, jer ja nisam bio zadovoljan svojom pričom i smatram je među najslabijim u zbirci. Ali sve to ide u prilog nekoj mojoj teoriji da žene više čitaju

i da je ženska publika jedan jako značajan deo naše scene, kojoj takođe naši pisci ne pridaju dovoljno pažnje.
Opet taj uspeh nas nije pomeo. Svesni smo mnogih mana zbirke, i jasno nam je da se one ne bi smele ponavljati u sledećim projektima, jer kredit koji smo stekli, lako možemo i izgubiti. Trudićemo se naravno, da se to ne desi.