Ograničenje za priloge poruka je 500 Kb, tako sam podesio. Veće fajlove staviti na neki fajl-šering sajt pa postaviti link.
(i sve ovo zato što sam preterano štedljiv, sve se brinem da nam ne ponestane prostora na sajtu iako za sada koristimo samo delić dozvoljenih 1400 MB

)
Što se tiče izgleda, grafika, reklama... moje mišljenje je da sve treba staviti u sken jer tako izgleda ono što se skenira. Ako navedemo da je nešto sken Supernove, onda bi, barem po meni, trebalo da u njemu bude sve kao u časopisu.
Ko želi samo roman (ili priče) lako će to izdvojiti iz doc-a, ali to onda više nije Supernova već samo roman.
Već sam na nekim forumima video da ljudi iz naše obrade Sirijusa vade priče po svom izboru i tako prave svoju kolekciju.
Svako neka radi kako želi. Više verzija ne smeta.
Samo, dobro bi bilo da postoji verzija koja sadrži sve što skenirana stvar ima, pa nek odatle svako vadi ili uklanja šta god želi. Zato bih na naš portal stavljao samo potpune skenove.
Bitno je da imamo ispravljen OCR a neko će već, vremenom, spakovati to u doc sa slikama.
Što se tiče autorskih prava, ako bude problema brisaću fajlove sa portala. Mada, i ja mislim da ovo nikome ne pravi štetu. Mi se bavimo samo prilično starim izdanjima.
E da, u ovim knjižicama su skraćene verzije romana (ako su to ramani a ne pripovetke ili novele?). Možda neko zna u kolikoj meri i koji romani su skraćeni?