Četvrta sezona "The Expanse" izašla. Još da se smiluju pa urade titlove.

Uzgred, kratak spisak serija koje pratim;
Vikings (ni blizu prve dve sezone, gledam po navici a i zbog Ketrin Vinik)
Young Sheldon (klinci su odlični glumci, mada mi se nova sezona ne dopada baš nešto)
The Mandalorian (njah, ceđenje suve drenovine, ništa što bi se pamtilo)
The Last Kingdom (drugi pogled na doba koje gledam u Vikinzima, interesantno i dobro urađeno)
Doctor Who (slaba sezona neće me odbiti od Doktorke)
Star Trek Discovery (njah, nije to to, dobar kapetan u prošloj sezone malo je vratio stari duh u seriju ali i dalje nije to to)
The 100 (nisam mislio da će me zadržati toliko dugo (a vala ni da će trajati ovolike sezone) ali više iz navike a i Marije Avgeropulos koja se lepo snalazi u različitim situacijama svog lika)
The Orville (prave Staze, iznenađen prijatno da je Set napravio ovako nešto, a i Ejdrijen Paliki pa ranije Halston Sejdž, lepo je bilo videti je u gostujućoj ulozi u jednoj ep.)
Agenti S.H.I.E.L.D.-a (njah, svi trikovi Marvela na jednom mestu, to mi jedino interesantno, a i bila je Paliki)
Another Life (njah, pomislih - daj da vidim Kejti Sakof u glavnoj ulozi i razočarah se, loša serija, loša Kejti, na žalost)
The Expanse (kosmos, brodovi, stanice i sl. dovoljno, ali meni ipak konfuzno. Nisam čitao knjige, može biti zbog radi toga)
Killjoys (ništa naročito, i ovde iznenađen brojem sezona, završena)
Silicon Valley (upravo odgledao završnu sezonu, drugačija od početka koji koketira sa komedijom. Interesantan prikaz zbivanja u svetu informacionih tehnologija i investicija)
I još neke domaće.
Dodatak, uh, ima ih još par:
Гранд (2018) (ruska, jedna od ćerki "Кухня" i "Отель Элеон", praktično nastavak Eleona)
СеняФедя (Сеня и Федя) (2018) (Još jedna nastala od gore pomenutih komedija)
Star Wars Resistance (njah, raniji ZR crtaći bili su bolji tehnički, koliko toliko u 3D a ovo je 2D, za mlađe uzraste)
War of the Worlds (2019) (tek počeo prvu epizodu tako da nemam još utiske)
The Purge (2018) (čekam poslednju ep. druge sezone pa da je odgledam. I filmovi i serija su mi pravo čudo jer su čista B-produkcija a stalno nastavljaju sa snimanjem novih)