Šta gledati

<< < (2/129) > >>

goldengaidin:
To nisu napisali :( Jos je jedan kolega na forumu, koji ima neka insider informacije, napisao da ce ici Atlantis i Universe. Sg 1 nije pominjao pa su me iznenadile novine

SuperFrog:
Ja sam ovdje kupio SG-1 i SGA (sve sezone) i jedino sto mi se ne da da kupim je zvjezdane staze, koje su po mom misljenju precjenjene. (Traze 55 dolara po sezoni???? a ja sam SG-1 kupovao za 20 ili manje dolara po sezoni). Pored toga imam i Battlestar Galaktiku (sve sezone) i veliku kolicinu drugih serija, no prestao sam ih kupovati kad sam se pretplatio na Netflix. Sad vecinu serija gledam putem neta a ako nesto posebno zelim onda dobijem BR ili DBD.

Od serija na TV-u (zivim u tom bijelom svjetu, gdje SyFy dodje domaci) pratim samo Eureku, SG-U i V, a WH13 i Sanctuary sam prestao gledati iz meni nepoznatog razloga. Jenostavno mi dojadile, snimao ih na DVR-u i onda jednom poceo da brisem... No mozda pogledam sve to kad dodje na red putem Netflix-a.

Izgleda sad (zahvlajujuci Mjesecini i Podzemnom svjetu) sve prelazi na Vampire i slicne fantazije... :D

Nesa:
Pa S zabac, kod mene ti stvari stoje ovako. Probleme filmske indrustrije u potpunosti razumem, ali ne bas toliko (valjda shvatas). Ebiga kad si na zapadu pa moras bas sve da placas.  :lol:
Ovo je istok. I ja sam na pocetku kupovao i onda sa nesto desilo u mojoj glavi, pa sad ne kupujem a imam dosta toga od pomenutih serija. Ustvari sve. Naravno nisam bas sve pregledao i odgledao, ali sam arhivirao. Unucicima za nasledje valjda. Mislim, da bas moja kinta nece da zafali tim gigantima kinematografije. :oops:
Da si blize resio bih ti te probleme ali da zapucam preko bare daleko si brate, pa ces morati sam da se snadjes. Lepo je imati bogatu arhivi. Bar meni. :lol: :cao:

SuperFrog:
Ahhh, Nesa. Nismo se bas razumjeli. : :-D Do mene je - tj. moja je greska.   :wink:

Nemam ja problema sa 'arhiviranjem', premda sam sveo arhiviranje na stvari do kojih ovdje ne mogu docu, dakle Ex-YU kinematografija + stvari iz novog vremena nastale na balkanu. Sve ostalo je dostupno ovdje i po mom misljenju nije pretjerano skupo. (cak sta vise sve je jeftinije) O tome najbolje govore TB hd prostora koje imam kod kuce.

Medjutim, ne znam zasto,  volim da kolektujem takodje orginale. (I ne samo filmove i knjige, vec i video konzole, kompjutere i slicno) Tako npr. imam veliku kolekciju DVD-va, BR diskova, malu moju biblioteku plus veliki broj video igara za mnoge sisteme (Sega Genesis, Saturn, Dreamcast, GameGear, N64, PS1, PS2...) Sreca pa supruga razumije moju strast za kolekcionarstvom (razumije ne znaci da i odobrava  :mrgreen: )

Preporucio bih film Fire in the Sky za sve one koji ga nisu pogledali. Veoma zanimljiv film o 'navodno' istinitoj NLO abdukciji. Ak' trebaju rapidshare linkovi, mislim da sam ih vidio negdje a i prijevod. Film je iz 1993-ce godine.

anonimni autor:
http://www.imdb.com/title/tt1748166/Pioneer One is a 2010 American independent film project by Josh Bernhard and Bracey Smith.[1][2][3] It is notable both for being funded purely through donations and for being the first TV series created for and released on BitTorrent networks

dakle, nezavisna prodikcija, emituje se na internetu. veoma skroma sredstva, neverovatno cak. ali im nije smetalo da dobiju nagradu

snimljene dve epizode, od predvidjenih sedam

sam zaplet je zanimljiv

- nakon pada objekta u sumama kanade, i radioaktivnog zagadjenja, pocinje istraga americke drzavne bezbednosti ...svemirski brod, sssr, mladic, ... da ne otkrivam dalje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana