goldengaidin
Registrovani
kopilot
Ugled: +9/-0
Starost: 37
Pol:
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 17.05.2011. 10:38:23 » |
|
Treca sezona razbija  Opustena je serija, cudo sta su napravili sa malo para.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nesa
Vajper
predsednik
Ugled: +30/-1
Starost: 63
Pol:
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 17.05.2011. 20:11:56 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ariella
oficir
Ugled: +2/-0
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 18.05.2011. 01:38:31 » |
|
kako ubaciti prijevode btw,gledam preko bs playera ali nema za sve epizode skinula sam 3 sezone,jel ima jos,idem od pocetka,na pola sam druge  ,nije frka sa engleskim ali neki ljudi zele gledati da im prebacim na usb ali ne znam kako i prijevode ubaciti 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sekundica
Piece of Eternity
admiral flote
Ugled: +38/-4
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 18.05.2011. 05:11:27 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nesa
Vajper
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 19.05.2011. 11:34:21 » |
|
kako ubaciti prijevode btw,gledam preko bs playera ali nema za sve epizode skinula sam 3 sezone,jel ima jos,idem od pocetka,na pola sam druge  ,nije frka sa engleskim ali neki ljudi zele gledati da im prebacim na usb ali ne znam kako i prijevode ubaciti  To nije narocito tesko. Otvoris folder, u koji ces ubaciti i film i prevod. I film i prevod moraju imati isti naziv. Najbolje prekopirati sa filma na prevod ili obrnuto, i kad pustis film Plejer ga automatski pronadje. Teze je podesiti prevod po vremenskoj bazi. Razlika se desava ako prevod nije radjen za epizodu koju imas. Zato je najbolje potrazi prevod bas za tu elizodu. Prevodi za Sanctuary su ti na ovoj aresi : http://www.prijevodi-online.org/serije/view/171/sanctuary Kao sto vidis 3. sezona je u toku a prevodi se sukcesivno pojavljuju, otprilike par dana po prikazivanju epizode. Nadam se da sam pomogao. Ako sta nije jasno a ja znam, odgovor sledi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ariella
oficir
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 20.05.2011. 19:40:18 » |
|
e hvala puno 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nesa
Vajper
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 22.05.2011. 01:11:42 » |
|
Uvek na usluzi ako mogu da pomognem. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
Ugled: +28/-1
Starost: 49
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 25.05.2011. 19:27:32 » |
|
Gledam ja, na AXN-u ali sam počela tek od III sezone  I nije toliko loša. Mada treba je gledati od početka  A ja sam gledao od pocetka (kad je tek izasla) i bilo je malo zanimljivo a onda dosadno i predvidivo...
|
|
|
Sačuvana
|
We came here in peace, we expect to go in one... piece. - Col. O'Neill
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 25.05.2011. 19:42:29 » |
|
Eureka se nastavlja uskoro, dolaze Alphas (na syfy) i Spielberg predstavlja Padajuca Nebesa, tako da mozda i bude sta da se gleda, iako sam razocaran prestankom SGU-a.
Zna li neko hoce li biti ista od SGA filma? (koji bi trebao da okonca glavnu radnju serije)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dan555
Kosmozamlata
predsednik
Ugled: +81/-9
Slike: moj album
Pol:
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 25.05.2011. 20:22:06 » |
|
Koliko sam čitao po sajtovima, ništa od filma.
Pošto sam uglavnom istrošio snimljene serije i filmove, baš mi treba neka nova, dobra, kao Eureka.
|
|
|
Sačuvana
|
 Čoveče, pazi da ne ideš mali ispod zvezda! 
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 12.07.2011. 20:30:23 » |
|
Falling Skies (Padajuca Nebesa) uveliko igra, a sinoc mislim da je bila premiera nove sezone Eureke i Alfi (Alphas). Eureku sam snimio na DVR, a za Alfe sam zaboravio podesiti snimanje, budem snimio reprizu. Trebalo mi je dugo da pregledam prvu epizodu Fallin Skies. Djelom sto sam bio kratak sa vremenom, a djelom sto mi je sam plot toliko (pri)glup. Naprednija rasa je dosla, zaposjela gradove, unistila vecinu stanovnistva a djecu stavila pod kontrolu putem nekog parazita na ledjima. Radnja prati jednog borca u pokretu otpora ciji najstariji sin se takodje bori, srednji sin je otet i kontrolisan a najmladji sin je zajedno sa njima u izgnanstvu. U zadnjoj epizodi su mu oslobidli sina, i odrstranili parazitsku napravu.
A sad o glupostima koje mi se ne dopadaju, tj. nemaju bas puno smisla. Tako napredna civilizacija a cilj im da kontrolisu djecu?? (gdje djeca rade neke glupe stvari za njih) Oni sto ih kontrolisu lice na insekte, ali NEMAJU! ponavljam NEMAJU licnog oruzja sa sobom, vec ljude napadju goloruki. Istina, imaju velike robote u stilu igre machwarrior, no sve u svemu sve to nema nimalo logike. Takodje sama cinjenica da pokret otpora i izbjeglo stanovnistvo hoda okolo, krije se u skoli i vrsi napade bez da ih civlizacija dovljno jaka da ljudski rod svede na rub propasti nije u stanju pohvatati i kontrolisati?!?!
Jos se malo budem tjerao da ovo gledam (jer bas nemam velikog SF izbora) a onda kao i WH13, sto prije zaboravim, ukoliko se ne poprave...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ariella
oficir
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 13.07.2011. 02:34:41 » |
|
Dexter Morgan,5 sezona policajac - serijski ubojica,nije sf ali jako zanimljiva serija,barem meni
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Glorija
Superbaba
predsednik
Ugled: +63/-2
Pol:
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 13.07.2011. 12:02:56 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bog čuva budale !
|
|
|
Nesa
Vajper
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 13.07.2011. 16:34:38 » |
|
Skinuo prvih i do sad jedinih pet epizoda "Falling Skies". Prvu i drugu koje su ustvari jedna epizoda odgledao i nije toliko grdna. Moze da se gleda.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SuperFrog
Lucozade
predsednik
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 13.07.2011. 17:55:30 » |
|
Skinuo prvih i do sad jedinih pet epizoda "Falling Skies". Prvu i drugu koje su ustvari jedna epizoda odgledao i nije toliko grdna. Moze da se gleda.
Ma ne kazem da se ne moze da se gleda, no radije bih sta bolje gledao...  Javi mi sta mislis kad dodjes do posljednje (mislim 5-te epizode)....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|