Iako mi je objašnjeno da sve nema veze sa mnom, osećam se odgovornim zbog Salovog bana, jer je usledio nakon diskusije na mojoj priči Karta za sreću, đavo me odneo kud je i stavih.
Tražio sam preko Dena i UO, da se moja tema sa pričom izbriše, da se dalje ne bi podgrevale strasti, nisam tražio Salov, Pancerov ili ičiji ban ; evo Dena živog svedoka, neka kažem da li lažem.
Dene, doveo si me u vrlo nezgodnu situaciju ; banovao si mi prijatelja, a makar neposredan povod, ili indirektan je moja tema. Šta sad da radim ? Žao mi je, između foruma i prijatelja, biram prijatelja. Molim te da mi obrišeš nalog, i ne ubeđuj me, ovo je moja konačna odluka. Mogu nekad svratiti kao gost da vidim šta ima, ali na forumu više neću biti registrovan-obriši mi nalog.
Tebi hvala na saradnji, bio si maksimalno korektan uvek prema meni, i žao mi je što se ovako završilo, ali ja ne mogu drugačije, nadam se da razumeš.
Pre nego što odem, samo da razjasnim sukob na priči. Jesam se ljutio na Salovu kritiku ? Ne. Na Dvabova zapažanja ? Ne. Na Fanovu kritiku ? Ne. Na Plocovu ? Ne, iako mu nisam stigo odgovoriti.. Ploc, imaš mahanje

. Kritike su ispravne, priča je prekratka, zbrzana, nedovoljno razjašnjenja, itd, što bi se ljutio na istinu ? Pa zašto sam onda reagovao onako na Pancera ?
Pa kad ti neko, zbog neslaganja na politici u ZS, gde je umislio da su svi koji ne dele njegovo mišljenje neki fašisti ili nacionalisti, pokušava uneti u suštinu priče, nešto što ti ni u snu nisi pomišljao. Priču o ljudskim emocijama, pokušaju uspostavljanja ravnoteže u onom šta voliš, traženju sreće, on je preveo u nekakvo lamentiranje nad hudom sudbinom naroda. Pa, đavo odneo priču, na kraju je dat čist hepiend, da sam hteo kenjati o narodu, Kosovu, ili ne znam čemu, ne bih izveo pozitivan kraj.
Mnogi su zaboravili kako je uopšte stupio ovde, banuvši kao s Marsa, zatrpavajući nas pričama, sa prenatrpanim tekstom koji nije hteo ni da odvoji, da se može normalno čitati. Ja mu ni to nisam spočitao, a on mi je vratio đonom.
Dene, nadam se da ovo nećeš obrisati.
Dakle, pozdrav svima. Neke sam upoznao u RL, nekima imam telefone, mejlove, pa nadam se da ćemo nastaviti druženje. Ko želi, moj mejl je
sent74@eunet.rsSf timu želim svako dobro, i svim njegovim članovima.