Nikad se ne zna sa virusima, nadam se da si odradio boot scan sa avastom, a ako nisi, obavezno odradi ako mislis da sacuvas particije.
(ona opcija, scedule boot scan)..tako ce ti precesljati hard pre dizanja wina....
Ja sam vec napomenuo da su ti ghostovi cisto srnje.
Moj savet je da ne formatiras drugu particiju ako imas nesto bitno na njoj, nego da odradis taj boot scan (ako vec nisi) i nanovo stavis win.
To je ako ne uspe vracanje slike. Koliko ja znam, HDD se ne formatira vracanjem slike...
Verovatno si sliku narezao na dvd. Pokusaj bootovati racunar sa dvd-a, trebalo bi da upali. Sa Nortonovim smecem tako to ide, uz glavobolju naravno, ali ti si koristio neki drugi.
Mada, sacekaj ipak jos malo, da vidimo ima li ko sa boljom idejom i vise iskustva.
Ja licno sve svoje radove i ostale bitne stvari, kao i instalacione (meni bitne) programcice drzim na zasebnoj particiji, a win i igrice na osnovnoj, tako kada mi nesto zaskripi, ladno odradim reinstalaciju, sa osmehom na licu.Dosada mi nijedan virus nije uleteo na drugu particiju, a kamoli na drugi HDD, na kome drzim oko 200 filmova...taj horor ne smem ni da zamislim...