Svetlost danas bleji kod kuće jer joj borgić nije u vrtiću pa ima slobodnog vremena da se bavi svim i svačim.
Naravno, ego je dominantan i odvlači me da Svetlosti kažem da sve, apsolutno sve zna da povredi
Ja se vrlo slažem, mada moram priznati da mi je zanimljivo kako ne primećuješ da to (da sve može da povredi) važi i za tvoje postove.

da sam već napisao da su me domaće priče u Sirius-u (ne dovoljno dobre) podstakle da počnem da pišem i da neću preći preko trpanja moje literature u vreću gde je domaća SF strpana.
A ja sam već napisala da su me domaće priče u Siriusu odvratile od čitanja domaće fantastike do dana današnjeg. Ne znam da li primećuješ da ovo nije kritika tvog rada nego uređivačke politike Siriusa (pri čemu je uredništvo u jednom uvodniku otvoreno reklo da je kriterijum za objavljivanje domaćih priča mnogo blaži nego za strane priče). Uticaj te politike na tebe i na mene, sa moje tačke gledišta, sasvim podjednako relevantan.
Siguran sam da ni ti, Svetlosti, ne bi mirno otrpela bilokakvu sličnu kvalifikaciju svog rada.
Bih i jesam. Na raznim mestima i sa raznih strana.
E sad, pliz, jako me zanima ovo, može i na PP ako misliš da je ovde previše off.:
Da ne pominjem da nas civilizacija nikako ne čini boljim.
Zašto i na koji tačno način?