Znaci, mi alkoholicari (kako sam okarakterisan od autora teme) imamo nade da i dalje "baljezgamo" po forumima (opet citiram autora teme) ako medicina napravi neki nacin, metod da ubrza regeneraciju ostecenih organa, tj celija istih?
Jeste tema bionika, ali kako vidim, neumitno vodi ka ka genetskom inzinjeringu... ne bih da skrecem temu, ali zaista mislim da je buducnost bas u spomenuom inzinjeringu, a ne u bionici. Po meni, Bionika je kao slepa ulica, gde ce se kad tad usavrsiti i stati.
Imamo vestacka srca, aparate za dijalizu i sto sta, ali sve je to "truba" , tj sve je to privremeno, gde oboleli zavisan od mehanike.
Bionika jeste ogroman pomak , koji nastradalim ljudima pokusava (uspesno) nadoknaditi ono sto su izgubili, ali ipak medicina buducnosti treba da forsira maticne celije, i ono sto ce one doneti... a verujem kad tada da ce doneti prirodan, ubrzan rast izgubljenog ekstemiteta, ili organa.
A dotle, i ja sam apsolutno za bioniku.
Da sam Bil Gejts, dao bih u istrazivanje i razvoj iste....a ovako mogu samo (u retkim treznim trenucima, jel da) da je pozdravim i nadam se da ce i u nasoj zemlji da sazivi, da se rutinski implementira. Al malo morgen.