Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Ugled: +29/-10
Starost: 44
Pol:
|
 |
« poslato: 29.11.2009. 11:59:35 » |
|
Igra prestola (Game of Thrones) (2010) Za sve one koji su ljubitelji serijala Songs of Ice and Fire (Pesme leda i vatre) George R.R Martina evo lepog iznenađenja: završeno je snimanje pilot epizode Game of Thrones (Igra prestola).  Biće prikazana sledeće godine, još ne znam kada. Eto nečega čemu se treba radovati, naravno ukoliko su scenaristi uspeli da uhvate tu neverovatnu mračnu srednjevekovnu atmosferu kojom je Martin zadobio milione čitalaca. Evo i linka na IMDB http://www.imdb.com/title/tt0944947/
|
|
« Poslednja izmena: 24.10.2018. 02:45:06 od dan555 »
|
Sačuvana
|
My needs are simple and few: food, clothing, a comfortable bed to sleep and NO IDIOTS.
|
|
|
SuzanKalvin
Robopsiholog
predsednik
Ugled: +11/-0
Starost: 45
Slike: moj album
Pol:
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 29.11.2009. 13:29:53 » |
|
Toliko sam navikla da nas zavlace za ovaj serijal da prosto ne verujem da su snimili pilot.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
goldengaidin
Registrovani
kopilot
Ugled: +9/-0
Starost: 37
Pol:
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 29.08.2010. 17:04:12 » |
|
Svidja mi se cast  nadam se da ce biti pristojna serija. Sve ukazuje na to (HBO, Martin ukljucen,glumci)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 29.08.2010. 19:45:31 » |
|
Nije loše, nije loše. Mladi, nepoznati glumci će se verovatno truditi da daju sve od sebe, što u kombinaciji sa dobrom pričom i scenarijom može da bude dobitna kombinacija. 
|
|
|
Sačuvana
|
My needs are simple and few: food, clothing, a comfortable bed to sleep and NO IDIOTS.
|
|
|
goldengaidin
Registrovani
kopilot
Pol:
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 30.08.2010. 02:04:14 » |
|
Mladi, nepoznati glumci će se verovatno truditi da daju sve od sebe,
Otprilike isto sam ja napisao  Odlican izbor Tiriona, mislim da su pogresili za Sersei
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 30.08.2010. 07:58:14 » |
|
Koga bi ti stavio da igra Sersei?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
goldengaidin
Registrovani
kopilot
Pol:
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 30.08.2010. 12:47:33 » |
|
Iskreno nisam razmisljao  Sheron Stone ili Deril Hanu Volim ja Saru Konor (Lenu) ali je ``teska`` crnka pa ni taj vizualni zahtev ne moze zadovoljiti. Onda mora da bude neka tesko nadrndana zenska,Lena mi se nesto ne uklapa tu Evo jedan cast koji je radio neki fan za Wheel of time http://takoren.tripod.com/id8.html
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 30.08.2010. 12:59:55 » |
|
Lanisteri jesu plavi i to je ustvari bitan deo priče, zato verujem da će je tako lepo našminkati i ofarbati da nećeš ni primetiti da je ikada bila crna. Inače mislim da ona ima plave oči tako da neće biti strašno. Bitno je da je ne ostave crnu jer će onda sve nekako pasti u vodu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 11.09.2010. 20:10:33 » |
|
Ova sam upravo primila od Game of Thrones grupe na FB. Ne možete da zamislite koliko sam se oduševila: Tune in 20 minutes before the season finale of True Blood tomorrow night to catch a preview of Game of Thrones! ili u prevodu: uključite se 20 minuta pre finalne epizode u sezoni serije True Blood da uhvatite trejler za Game of Thrones!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
goldengaidin
Registrovani
kopilot
Pol:
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 12.09.2010. 03:20:17 » |
|
Nadam se da ce biti bar par minuta  Slika sa snimanja i poster  
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
goldengaidin
Registrovani
kopilot
Pol:
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 19.04.2011. 08:18:15 » |
|
Sve same noge i gola dupeta  Fino. Sve po redu, vizualno savrseno. Vecinom su likovi kako sam ih zamisljao. Dzofri malo stariji, Sansa malo ruznija  Ko ce da ceka sada sl nedelju, pa onu tamo ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 19.04.2011. 09:37:46 » |
|
Moram da priznam da mi je sve malo suviše brzo išlo. Likovi su u knjigama toliko kompleksni da ne možeš da ih sve opišeš jednom epizodom. Poslednja scena mi nije bila dovoljno dramatična. Glumci su dobro pogođeni, posebno Tirion koji je zaista jedan od glavnih likova.
Sve jedno, sviđa mi se. U većini slučajeva serija ne može biti bolja od knjiga tako da neću da se nadam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nesa
Vajper
predsednik
Ugled: +31/-1
Starost: 63
Pol:
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 19.04.2011. 12:10:17 » |
|
Sve same noge i gola dupeta  Fino. Sve po redu, vizualno savrseno. Vecinom su likovi kako sam ih zamisljao. Dzofri malo stariji, Sansa malo ruznija  Ko ce da ceka sada sl nedelju, pa onu tamo ... A jel zenska? Ako jesu da pocnem da skidam. Mislim seriju ili sta je vec, posto su dupeta vec gola. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
goldengaidin
Registrovani
kopilot
Pol:
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 19.04.2011. 23:16:03 » |
|
Moram da priznam da mi je sve malo suviše brzo išlo.
Jeste ali mora  Zanima me kako se snalazi neko ko nije citao pa ne zna ko i sta. Takodje poslednja scena nije dramaticna ni meni bila, zato sto znamo  A jel zenska? A ti mislis da bih ja komentarisao muska 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanjica
Daenerys Targaryen
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 20.04.2011. 11:20:11 » |
|
Ma zato što mi je u knjizi cela ta Lanisterska incestuozna veza bila mnogo uzbudljivija, a Džejmi mnogo bolje opisan nego što mi ga je ovaj glumac dočarao pa sam očekivala nešto stvarno erotično, kad ono - antiklimaks 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|