Do kraja meseca ima nekoliko povoda za okupljanje, pa da se izdogovaramo oko toga.
Molim da se zainteresovani jave po tačkama.
1. "Pao" je predlog za 'čoporativno' gledanje "Edit i ja" u Koloseju. Tanjica kaže da utorkom imaju popust na karte.
DakleM, ko bi 'teo da ide i kada?
2. Sajam knjiga i poseta Sivkinom štandu. Sivka će valjda na vreme da kaže tačno kada i gde da se dođe na rođendan Tardisa (i tortu

). Pretpostavimo da će to biti u subotu 31.10. Mislim da bi ovde trebalo da se pojavimo u količinama.
Ko dolazi?
3. SFTERRACON 2009 traje od 29-31.10. u "Magacinu" Kraljevića Marka 4. Ako ćemo ići, predlažem da to bude u petak 30.10. u 20:00 kada je svečano otvaranje (a najavljen je i mali koktel, pa se možda ogrebemo za nešto

).
Ja bi' išao, Filip i njegov kolega iz udruženja su najavili baš bogat program, potrudili se ljudi oko ove konvencije.
Još neko?
4. SF tim ima par razloga za slavlje - objavili smo "Periodni sistem" i dobili pohvale i ovde i u inostranstvu, - kviz je praktično stigao do MM pitanja, - sledeći mesec će biti tri godine kako imamo svoj domen.
Čini mi se da je na redu za okupljanje Pančevo pa ako ćemo se družiti recite kada i gde tačno u PA.
Ja već dugo ne radim tamo i ne bih umeo da izaberem restoran.
Predlozi?
dodatak, Sivka je u poruci niže napisala da je rođendan Tardisa u petak 30.10. u 18:00, dakle, na sajam idemo tada, a na konvenciju možemo u subotu.
Posle sajma možemo da odemu u Gospodarsku mehanu, samo jednu stanicu dalje je a može i pešaka.