Uradi sam

(1/98) > >>

valiant68:
U svakome cuci po jedan Leonardo, ovo je tema za objedinjavanje nasih, malih tajni velikih majstora.  Neko mozda zna kako se zove materijal i kako uraditi ravnajuci sloj za parket.

Bio sam prisutan kad je majstor i ovlascenog servisa rasturio celu masinu za pranje sudova i konstatovao da je kompjuter stradao. Bilo je potrebno samo drzati dugme od iste 1 min pri paljenju i normalno je nastavila da radi.

U ovom forumu postavite i po neku semu veze ako nekome zatreba, nacin montiranja. Kako namotati kanap ako roletna padne. Svaka sitnica koju je neko zaboravio a vredi se podsetiti  mozda se nadje na ovom mestu.

Na novim ves masinama zna da pukne takozvani rf modul (obican kondenzator). Majstori uzimaju lepe pare da to odrade a inace ves masina normalno radi i bez njega al se ljudi plase da je ukljuce posto je nesto zasmrdelo. Ne kazem da se isti ne nadje ponovo al zamena je nesto najprostije.

Ako Vam se ideja ne dopadne molim Vas da je zaduzeni obrise, suvise tema znaci i tesko nalazenje ponekad.

yugo 45:
jel ti to mislis na rso filter
e tu se bas lepe pare uzimaju 3 minuta posla
utrosak materijala samo izolir traka i eventualno luster kleme  :bravoo: :bravoo:

valiant68:
Ne znam pravi naziv al taj je u pitanju. Hvala na podrsci.

Za one koji su kupili fiat stilo, kod zamene sijalice u faru potrebno je skinuti tocak na levoj strani. Nemojte guliti ruke pokusavajuci.

Za domacice makar i bili muskarci. Ravna staklena ploca sa ringlama cisti se ziletom, sad ima u farbarama plasticna drska sa ziletom. Nikako ne bacati pare na skupe hemikalije koje su abrazivne pa izgule. Ujedno posluzi za prozore il skidanje nalepnica sa kola.

dan555:
Ja sam te drške sa žiletima koristio za čišćenje stakla akvarijuma iznutra, kada se nahvataju alge.
Mogu da se kupe u prodavnicama opreme za akvariste.


edit, ispravio tekst jer sam napisao glupost da se mahovine nahvataju u akvarijumu.

Кули:
Ja ravnu ringlu cistim celicnom zicom i do sada nema ogrebotine na sporetu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana