SF tim

SF tim sabor => Sajber kafe => Temu započeo: dan555 23.09.2008. 01:48:04Naslov: PISB o našem TV programu
Poruka od: dan555 23.09.2008. 01:48:04
Nevidljivi nas opet hvali, ovaj put naš TV program. :mrgreen:
Šta da kažem, hvala mu. :-D


Sa PISB (http://www.sfpogled.net):

NEVIDLJIVI PRIČA:

Vreme je za jednu pohvalu. Dobro, moglo bi da ih bude i više, ali da ne preteramo. Reč je o nečemu poprilično neprimetnom, ali ako vam je ikada do sada trebala informacija iz jedne specifične oblasti, nema šanse da ste za nju bili uskraćeni.

Link ka toj informaciji nalazi se i na ovoj strani - već više od godinu dana. Naravno, sada je najverovatnije lakše shvatiti (ili malo skrolovati pa pronaći) o čemu se radi. Ako ne, da ponovimo:

http://www.sftim.com/forum2/index.php?pid=2

Dakle, SFtim i njihova "tv-strana". Šta je sad pa tu tako "mudro". Prikupi se šta će biti na programu i postavi... ništa strašno. Možda, ali probajte vi da ponavljate tako jedan posao iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec. Ponavljam - neko (pojedinac ili više njih) to tamo radi već duže vremena. I uvek je informacija tu, na "izvol'te".

To i nije najkreativniji posao na svetu, zapravo poprilično je monoton, i baš zbog toga lako je odustati od njega. Obično ni ne bude "bure negodovanja" ako se tako neki izvor informacija ukine.

Ipak, upravo ovakve stvari mogu često da vam stave do znanja koliko je zapravo neko ozbiljan. Kada istrajava i na nekom segmentu koji neće često biti potreban, ali ipak dobro dođe. Naravno, možemo da se zapitamo da li SF tim ima dovljno ljudi da radi i ovo, možda bi bilo bolje da se okrenu nečemu drugom, ali, na kraju krajeva, to je njihov izbor. Dok god bude postojala njihova "tv-strana" očekujem da će imati akutelni pregled filmova i tv-serija koje se prikazuju na dostupnim nam kanalima. Kada požele da odustanu od toga, topla preporuka je da tu stranu više ne drže. Bez aktuelnih informacija tako nešto može samo da predstavlja razočarenje za nekog ko bude naišao na nju.


Naslov: Odg: PISB o našem TV programu
Poruka od: Sal 23.09.2008. 21:13:02
Super.. :):)


Naslov: Odg: PISB o našem TV programu
Poruka od: Raven 23.09.2008. 23:09:11
Jutros pročitah.
Lepo.


Naslov: Odg: PISB o našem TV programu
Poruka od: dan555 13.05.2009. 04:47:48
Da ne otvaram novu temu...

Nevidljivi nam je na PISB čestitao treći rođendan. :-D
Hvala mu. :cao:

Evo teksta:SF TIM DANAS SLAVI TREĆI ROĐENDAN!

    SF tim danas slavi treći rođendan, i ekipa SFpogleda im šalje čestitke! Ne znamo šta su spremili u tu čast (zbog rođendana, ne zbog toga što im čestitamo), ali se nadamo da će sve nas uskoro počastiti SF Vektorom broj 9.

Doduše, vidimo da su se zdali u "aktuelizovanje" časopisa Pilot koji je jedno kratko vreme 90-tih stizao na kioske. Na njihovom forumu malo-malo pa neka interesantna tema, a veliki pozdrav i za onoga ko se i dalje uspešno bori sa stranom na kojoj je tv-program!


Naslov: Odg: PISB o našem TV programu
Poruka od: Кули 13.05.2009. 10:15:00
Lepo, lepo, bitno je da obracaju paznju na nas. I ja cestitam onom ko se bori sa TV programom i to bez da kuka :wink: .
A cestitka i svima ostalima, sto smo izdrzali toliko vremena (jos kad se dodaju dve-tri godine druzenja na krstarici, ima 6 godina :-D) i sto smo jos uvek zajedno (bolje ovde da nam cestitam rodjendan, nego u temi o pampersu :))