SF tim

SF umetnost => Književnost => Temu započeo: dristorija1980@gmail.com 21.11.2016. 19:25:20Naslov: Promocija romana Mars, Prva ekspedicija
Poruka od: dristorija1980@gmail.com 21.11.2016. 19:25:20
Poštovani članovi foruma,

Poklanjam digitalnu knjigu roman Mars, Prva ekspedicija koja je objavljena za Apple Store i Google Play. Može se čitati na ajfonu ipad tabletu i ipodu. Za detalje javite mi se na dristorija1980@gmail.com, mogu da podelim do 20 kodova koji omogućavaju besplatno skidanje sa iBooks Store. Kodovi su vremenski ograničeni  na tri nedelje zato ko želi treba da požuri.
  Ideja je da čitaoci koji dobiju promo kodove nakon čitanja knjige daju svoj komentar, ocenu šta im se dopalo, kakav su utisak na njih ostavili likovi da li bi preporučili knjigu prijatelju i slično. Komentare čitalaca bih onda objavljivao na svojoj autorskoj stranici. Ko želi promo kodove i ima aple uredjaj može da zatraži kodove i ja ću ih dostaviti.Sve je potpuno besplatno i cilj je promocija romana koji pripada tvrdom žanru naučne fantastike. Na mojoj autorskoj stranici http://marsprvaekspedicija.blogspot.rs su prva dva poglavlja romana pa ko želi može da pročita. Hvala na razumevanju. Dragan Rasic, autor knjige.


Naslov: Promocija romana Mars, Prva ekspedicija
Poruka od: dristorija1980@gmail.com 21.11.2016. 20:01:48
Poštovani članovi foruma,

predstavio bih roman Mars, Prva ekspedicija koji pripada tvrdom žanru SF-a objavljen u digitalnom izdanju na iBooks Store i Google Play. 20 promotivnih kodova bih ponudio čitaocima da besplatno pročitaju roman. Promo kodovi važe isključivo  za apple uredjaje tako da ko ima ipod, ipad ili iphone može da skine knjigu preko ovih promo kodova sa iBooks Store  i pročita roman potpuno besplatno. Ideja je da čitaoci koji dobiju promo kodove nakon čitanja knjige daju svoj komentar, ocenu šta im se dopalo, kakav su utisak na njih ostavili likovi da li bi preporučili knjigu prijatelju i slično. Komentare čitalaca bih onda objavljivao na svojoj autorskoj stranici. Ko želi promo kodove i ima aple uredjaj može da zatraži kodove i ja ću ih dostaviti. Na mojoj autorskoj stranici http://marsprvaekspedicija.blogspot.rs su prva dva poglavlja romana pa ko želi može da pročita. Ponuda važi narednih 15 dana jer su promo kodovi vremenski ograničeni i nakon tog perioda nisu upotrebljivi. Hvala na razumevanju. Dragan Rasic, autor knjige.