SF tim

Rezervat => Portal vesti => Temu započeo: Raven 01.02.2007. 00:06:17Naslov: SVETSKA PREMIJERA FILMA "GHOST RIDER" U BEOGRADU
Poruka od: Raven 01.02.2007. 00:06:17
PISB (http://www.sfpogled.net/Vesti.html):
Film "Ghost Rider" dolazi iz kuhinje u kojoj su delovali (izdavačka strip-kuća) Marvel Comics i kreator "Spajdermena", "Fantastične četvorke" i filma "X-Men", saopštava distributerska kuća Tuck, a sve povodom svetske premijere ovog filma, koja je zakazana za 15. februar u Sava centru, prenosi list Danas.

Kaskader na motoru Džoni Blejz (Nikolas Kejdž), sklopio je dogovor sa Mefistom da bi zaštitio one koje najviše voli: svog oca i devojku iz detinjstva Roksan (Eva Mendes). Ali, onda Mefisto dolazi po svoje. Džoni je okoreli kaskader tokom dana, ali noću, u prisustvu zla, on postaje Ghost Rider, lovac na odbegle demone. Primoran da sluša Mefista, Džoni je odlučan u nameri da se suoči sa sudbinom i da svoje prokletstvo i moći iskoristi da bi zaštitio nevine.

Osim Nikolasa Kejdža i Eve Mendes u filmu "Ghost Rider" pojavljuju se i Ves Bentli, Sem Eliot, Donal Log i Piter Fonda. Rediteljsku palicu, u ovom slučaju, držao je Mark Stiven Džonson, poznat po akcionim fantazijama tipa "Daredevil" i "Elektra".

Film će u Beogradu biti prikazan 24 sata pre američkih bioskopa.


Naslov: SVETSKA PREMIJERA FILMA "GHOST RIDER" U BEOGRADU
Poruka od: Miki 13991 01.02.2007. 00:22:17
Охохох :D :D :D Ето вам га на учењаци с Бембриџа :lol: хм... погрешан филм хехе :D Ето вам га на Амери :D


Naslov: SVETSKA PREMIJERA FILMA "GHOST RIDER" U BEOGRADU
Poruka od: BUFLA 01.02.2007. 03:48:53
kako su unistili ova 3 pre njega
ne ocekujem da ce ovaj vredeti nesto