SF tim

SF i okolina => Novosti, najave, događanja => Temu započeo: Tanjica 07.04.2010. 19:45:13Naslov: Otvoren najveći Lagunin klub u Novom Sadu
Poruka od: Tanjica 07.04.2010. 19:45:13
U okviru knjižarskog lanca Delfi, u sredu, 7. aprila, otvorena je nova, deveta knjižara. Smeštena u strogom centru Novog Sada, Kralja Aleksandra 3, i prostire se na površini od preko 130 kvadratnih metara. Pored toga što je najveća knjižara u Novom Sadu, ona je i najmodernija i najsnabdevenija. Osim najbogatije ponude Laguninih knjiga i knjiga ostalih izdavača, u okviru knjižare nalaze se kartolerija i gift kutak.

Dobra vest za članove Laguninog kluba čitalaca je da je u okviru ove knjižare otvoren najveći Lagunin klub u Vojvodini, koji članovima obezbeđuje kupovinu sa posebnim popustima. No, i pored toga, knjižara omogućuje i dodatne popuste od 10 odsto na tri i više kupljenih knjiga, čime ova knjižara nudi najveći izbor knjiga po najpovoljnijim cenama u Novom Sadu.

U planu je da se u knjižari održavaju promocije domaćih i stranih izdanja, gostovanja pisaca i druženja čitalaca sa najpopularnijim autorima.

Radno vreme knjižare radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 12 do 21 sat, kada će važiti i specijalni dodatni popust na dečje knjige u iznosu od 10 odsto.

U toku promotivnog perioda od mesec dana važiće i besplatno učlanjenje u Lagunin Klub čitalaca u Novom Sadu.

Knjižara u kojoj je do sada radio Lagunin klub („Ljubitelji knjige“ u Zmaj Jovinoj) ubuduće više neće poslovati kao Lagunin klub i u tom smislu u njoj neće biti moguće ostvarivanje članskih povlastica, ali će svim kupcima odobravati popust od 15 odsto na sva Lagunina izdanja.


Naslov: Odg: Otvoren najveći Lagunin klub u Novom Sadu
Poruka od: Eriops 07.04.2010. 22:11:30
Informacije iz prve ruke, ja bio danas. Zaista je poveliko, lepo sređeno, osoblje ljubazno.
Obožavam te knjižare što rade i nedeljom poslepodne  :).
Pazario Zaboravljenu goru, knjigu o mitskim bićima Balkana. Imam maksimalan popust kod Lagune, pa možda još
svrnem ovih dana.
Ima i stripova, ima dosta knjiga i drugih izdavača, praktično se sastoji iz dva dela, a police sa fantastikom su u drugom delu.


Naslov: Odg: Otvoren najveći Lagunin klub u Novom Sadu
Poruka od: Bilja 21.04.2010. 07:37:01
JOs nisam stigla da proverim, ali zar nije otvoren jos jedan Lagunin klub, iako manji, u Jevrejskoj ulici?
Dosad je uvek bilo zatvoreno "u pripremi" ali nameravam da izvidim uskoro o cemu je rec.


Naslov: Odg: Otvoren najveći Lagunin klub u Novom Sadu
Poruka od: Eriops 21.04.2010. 10:09:32
Ne znam za taj u Jevrejskoj, ovaj klub u Kralja Aleksandra je baš dobar, a i mesto je odlično, sam
centar grada.