SF tim
* 03.12.2021. 11:18:13
napredna pretraga  
Dobro došli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Fan forum SF fanova. Smile
 
  Portal Forum   Pomoć   Pretraga Igre Prijavljivanje Registracija  

Kada otvorite svoj SMF forum ili želite da se pridružite nekom drugom SMF forumu, morate registrovati svoje korisničko ime (username). Ono će vam omogućiti da zadržite svoj identitet dok pišete i da pratite šta ste pročitali a šta ne, bez obzira sa kog računara radite. Moći ćete da popunite svoj lični profil i koristite ugrađeni sistem privatnih poruka. Moći ćete da se prijavite za obaveštenja putem i-mejla, pratite svoje aktivnosti na forumu i još mnogo toga.

  1. Kako se registrovati
  2. Prozor za registraciju

Kako se registrovati

Pretpostavimo da ste došli na forum kao gost i želite da se registrujete, obratite pažnju na ove dve stvari:

  • Na svakoj strani foruma možete kliknuti na Registracija u glavnom meniju.
  • U polju sa upozorenjem da je pristup dozvoljen samo registrovanim korisnicima možete koristiti ponuđeni link za registraciju ili kliknuti na Registracija u glavnom meniju.
Pažnja!
Samo registrovani korisnici mogu pristupiti ovom delu foruma.
Molimo da se prijavite ili registrujete nalog sa svojim korisničkim imenom.

Prozor za registraciju

Registracija - Zahtevane informacije
Izaberite korisničko ime:
Koristi se samo za identifikaciju SMF-u. Možete da koristite specijalne karaktere nakon što se prijavite, menjanjem vašeg prikazanog imena u profilu.
E-mail:
Morate da unesete ispravnu e-mail adresu.
Izaberite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Ovde se nalazi tekst uslova korišćenja foruma, ako ga je administrator postavio!


Kada dođete na stranu za registraciju biće potrebno da upišete korisničko ime, i-mejl adresu i lozinku, a možda će postojati i opcija skrivanja vaše i-mejl adrese od drugih korisnika. Kako mnogi forumi zahtevaju da se pre registracije složite sa njihovim uslovima korišćenja istog, biće potrebno da ih pročitate i (ako ih prihvatate) kliknete na Slažem se pre no što nastavite. Šta se sledeće dešava zavisi od toga kako je forum konfigurisan, ali ako vidite polje za prijavljivanje sa pozivom da nastavite, to je sve, možete da se prijavite na forum! Ako ne vidite ovo polje postoje dve mogućnosti:

  • Ako je forum konfigurisan tako da zahteva aktivaciju naloga i-mejlom, videćete polje sa obaveštenjem o tome. Trebalo bi da, na adresu koju ste upisali pri registraciji, ubrzo dobijete i-mejl sa instrukcijama šta dalje treba uraditi. Takođe, postoji koristan link ('Potreban vam je još jedan aktivacioni e-mail?' ili 'Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?') u bloku User Info u slučaju da niste videli i-mejl za aktivaciju ili ste pogrešno upisali svoju i-mejl adresu. Kliknite na ovaj link i biće vam poslat novi aktivacioni i-mejl (ako ste upisali pogrešnu i-mejl adresu, moraćete da ponovite registraciju).
  • Ukoliko je forum podešen tako da registracije odobrava administrator, videćete polje sa obaveštenjem o tome a dobićete i i-mejl sa istim obaveštenjem. Kasnije ćete dobiti i-mejl sa obaveštenjem o tome da li vam je registracija odobrena ili ne. Kada će to biti zavisi od slobodnog vremena administratora, ne požurujte ga!
Šema sajta  ◊   SF Vektor  ◊   TV program  ◊   Periodni sistem NF

Pravilnik  ◊   SF kviz  ◊   NF na Krstarici  ◊   SF filmovi  ◊   Bibliografije

Kopirajt © 2006-2021. SF tim. Sva prava zadržana.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines | Mapa foruma | Arhiva | wap2 Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.01 sekundi sa 12 upita.