SF tim
* 29.09.2022. 15:49:25
napredna pretraga  
Dobro došli, Gost. Molimo vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Fan forum SF fanova. Smile
 
  Portal Forum Pomoć Pretraga Igre Prijavljivanje   Registracija    
Registracija - Zahtevane informacije
Izaberite korisničko ime:
Koristi se samo za identifikaciju SMF-u. Možete da koristite specijalne karaktere nakon što se prijavite, menjanjem vašeg prikazanog imena u profilu.
E-mail:
Morate da unesete ispravnu e-mail adresu.
Izaberite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Ko je autor knjige Sva vučja deca?
(odgovor pišite svim malim slovima našom latinicom sa dijakriticima šđčćž, npr. pera perić)

Za drugo pitanje obnovite stranu (F5).
Anti-bot test.
For English speaking users. If you can't fill the register form (it is in Serbian), please, send us your data for registration - username and valid e-mail address to igi555 (et) hotmail (dot) com. We shall send you password as soon as possible. Please, be patient, we hope it will be in 1 or 2 days.
***

Slažete se da, koristeći ovaj forum, nećete postavljati sadržaj koji je neistinit, klevetnički, netačan, uvredljiv, vulgaran, nepristojan, preteći, agresivan, pornografski, koji širi mržnju, šikanira, povređuje nečiju intimu, ili na neki drugi način krši međunarodne ili zakone Republike Srbije. Slažete se da nećete postavljati sadržaj koji krši autorska prava (copyright). Možete postavljati svoj rad, za koji imate autorska prava a tuđi samo ako imate pisanu dozvolu nosioca autorskog prava. Zabranjeni su i SPAM (Stupid, Pointless, Annoying Messages - glupe, besmislene, iritirajuće poruke), teme koje zatrpavaju forum (flooding), reklamiranje, pisma iz "lanaca sreće", piramidalne šeme, moljakanje za nečim.

Imajte na umu da vlasnik i uredništvo foruma ne mogu proveriti valjanost i istinitost poruka. Znajte da mi forum ne nadgledamo stalno i da korisnici mogu napisati nepodobne poruke za vreme kada na forumu nema nikoga iz uredništva, pa shodno tome, nismo odgovorni za njegov sadržaj. Ne garantujemo za tačnost, potpunost, podesnost bilo koje prezentovane informacije. Poruke izražavaju stavove i mišljenje njihovih autora a ne foruma, njegovog vlasnika ili uredništva. Podstičemo sve one koji primete da je neka poruka nepodobna ili da krši pravila ovog foruma, da to odmah prijave administratoru ili uredništvu. Administrator i uredništvo foruma zadržavaju pravo da nepodobne poruke izmene ili izbrišu, u razumnom roku, ako procene da je to neophodno. To se radi ručno, pa molimo da razumete da zbog toga nije moguće načiniti izmene ili brisanje poruka odmah. Sve ovo se odnosi i na podatke u profilima korisnika.

Jedino Vi ste u potpunosti odgovorni za sadržaj svojih poruka. Dalje, slažete se da ćete osigurati i podržati  sigurnost i nepovredivost vlasnika ovog foruma, povezanih veb-sajtova, uredništva, saradnika i zaposlenih. Vlasnik ovog foruma, takođe, zadržava pravo da obelodani Vaš identitet (ili druge informacije o vama, koje su postavljene na forumu) u slučaju da postoji formalna pritužba ili pravna akcija zbog vašeg delovanja na ovom forumu ili sajtu.

Pri registraciji imate mogućnost da izaberete svoje korisničko ime. Preporučujemo da to ime bude prikladno. Ovim korisničkim nalogom uskoro ćete se registrovati, slažete se da nikada nećete svoju lozinku dati bilo kome drugom, osim administratoru, zbog svoje bezbednosti i valjanog prepoznavanja pri prijavljivanju na forum. Slažete se da NIKADA nećete koristiti nalog nekog drugog korisnika, iz bilo kog razloga. VEOMA preporučujemo da koristite složenu i jedinstvenu lozinku za svoj nalog, da biste sprečili njegovu krađu.

Posle registracije i prijavljivanja na forum, moći ćete da popunite ostala polja u svom profilu. Vaša je odgovornost da upišete tačne informacije. One informacije za koje uredništvo foruma utvrdi da su netačne ili vulgarne biće uklonjene, sa ili bez prethodnog obaveštenja. Moguće su i posledične kazne.

Molimo da imate na umu da prilikom pisanja svake poruke vaša IP adresa biva zabeležena, za slučaj da bude potrebno da Vam se zabrani pristup forumu (banovanje) ili da se kontaktira sa vašim internet provajderom. Do toga može doći samo u slučaju velikog kršenja ovog sporazuma.

Takođe, znajte da program foruma smešta kolačiće (cookies), tekstualni dokument koji sadrži podatke kao što su korisničko ime i lozinka, u keš (cache) Vašeg pregledača (browser). Kolačići se koriste ISKLJUČIVO da biste  mogli biti prijavljeni (ili odjavljeni) na forumu. Skripta foruma ne belaži niti šalje na vaš računar bilo kakvu drugu informaciju.

Šema sajta  ◊   SF Vektor  ◊   TV program  ◊   Periodni sistem NF

Pravilnik  ◊   SF kviz  ◊   NF na Krstarici  ◊   SF filmovi  ◊   Bibliografije

Kopirajt © 2006-2022. SF tim. Sva prava zadržana.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines | Mapa foruma | Arhiva | wap2 Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.009 sekundi sa 11 upita.