Filmovi svih fela

(1/124) > >>

dan555:
Pix je dala dobru ideju da razgovaramo i o filmovima van nama omiljenog žanra. Evo teme za to.

dan555:
Ajd' ja prvi. :mrgreen:

"Upucaj ih sve!" ili  Shoot 'Em Up (jesam li pogodio naziv?) je filmić koji sam sa zadovoljstvom gledao. Sve vreme sam se smejuljio.
Akcioni film sa glavnim likom koji ubija negativce na najrazličitije i nemoguće načine. Iz pokreta, klizanja, preskoka... :lol: , čak se može videti da šargarepe nisu baš dobre za zdravlje. :mrgreen:

Glavnu žeMsku ulogu igra Monika Beluči ali ovde baš i ne izgleda nešto mnogo dobro.

Je l' gled'o još neko ovaj film?

MasterYoda:
Leptir (Papillon) iz 1973.

Zatvorenik (ne sjećam se imena - glumi ga Stiv Mekkvin) pokušava pobjeći iz francuskog zatvora u južnoj americi. Nakon mnogobrojnih pokušaja, poslije 11 godina konačno uspijeva.

Film je snimljen po istinitom događaju. Istraga provedena nakon što se pobjegli zatvorenik pojavio u američkim novinama dovela je do zatvaranja tih francuskih kaznionica.

MasterYoda:
"Neprijatelj pred vratima" (Enemy at the Gates) iz 2001.

Prava slika i prilika Staljinovog načina vođenja rata - šalji meso na švapske mitraljeze po rezonu 'mi imamo više ljudi nego oni metaka'. Koja klaonica.

Radnja je smještena u vrijeme i prostor staljingradske bitke. Snajperisti koji traže jedan drugog. Priču začinjava i jedna cura koja je zaljubljena u ruskog snajperistu, dok je u nju zacopan 'partijski drug komesar'.

SuzanKalvin:
I svi govore engleski... bljak. Mada mi je taj film drag iz nekih meni znanih razloga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana