Poruka je sasvim jasna ... a posledice strašne !
Ovaj Zachary Quinto ima interesantnu facu ... nadam se da neće upropastiti babin voljeni lik. Jedva čekam da ga vidim u filmu.
Pa kako ti se svidio
Star Trek film iz 2009-te?? Tu je on vec glumio Spock-a. (po meni dosta dobro odglumljeno)
Jos dvije zenimljive uloge u istom filmu (da ne off-topikamo previse, no ipak da spomenemo

): Zoe iz Avatara glumi Uhura-u a Dr. McCoy-a glumi Karl Urban (Lords of the Ring, Chronicles of Riddick, Red, Born Supremacy...)
Star Trek je Cash Cow, ukratko, odlican nacin da se ulozena sredstva povrate ponajvise radi imena. Slicno kao SG svijet, ST ima svoje pristalice, puno onih koji ce samo radi imena otici u kino i pogledati film. Iskreno, ja mislim da cu i ovaj pogledati kod kuce, kao i predhodni izuzev ako ne budu imali 3D IMAX verziju.
Zanimljivo je da su Star Trek serije (pricam o orginalnim) jos uvijek precjenjene. Set za 3 sezone kosta oko 55 dolara za svaku sezonu, u poredjenju sa Herojima koji su sad oko 20 dolara po sezoni.
Da se vratimo na Heroje, koji vam se karakter - cija se moc najvise svidjela u ovoj seriji?