dan555
Kosmozamlata
predsednik
Ugled: +80/-9
Starost: 62
Slike: moj album
Pol:
|
 |
« poslato: 13.12.2006. 10:02:11 » |
|
Sve ideje o priči i u vezi nje ovde.
|
|
« Poslednja izmena: 25.04.2011. 20:36:22 od dan555 »
|
Sačuvana
|
 Čoveče, pazi da ne ideš mali ispod zvezda! 
|
|
|
kaa
Registrovani
admiral
Ugled: +15/-0
Starost: 44
Pol:
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 19.09.2007. 17:19:42 » |
|
Bese to dobra ideja... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sal
Banovan korisnik
predsednik
Ugled: +28/-10
Starost: 51
Pol:
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 19.09.2007. 18:17:21 » |
|
Pa da poslusamo Mr Zmiju i pobrisemo sve unazad do onog Oximovog posta? Ili, da nesto ostavimo?
Ja bi je i ovaku mogao zavrsiti, al kontam da bi dobili mix salatu.
Predlozi?
|
|
|
Sačuvana
|
...We'd better get back, 'cause it'll be dark soon, and they mostly come at night... mostly...
|
|
|
NaraYan
Archmage
predsednik
Ugled: +21/-1
Starost: 38
Pol:
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 19.09.2007. 23:12:12 » |
|
Ajde da se privodi kraju pa pravo u Vektor! 
|
|
|
Sačuvana
|
Samo Shrajk Srbiju Spashava
|
|
|
kaa
Registrovani
admiral
Pol:
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 20.09.2007. 01:14:42 » |
|
Mr. Sale, pre sam mislio da se korekcija izvrsi od pocetka price... izbace suvisni karakteri i zapleti poput onih koje sam ja ubacivao-(Rid npr. ne služi više ničemu a hteo sam da napravim cyberpunk anti'eroja od njega  , ili ono potenciranje na zakulisnim radnjama oko dolaska Say na brod... ), tako da dobijete cistu - zaokruzenu celinu koju mozete da nastavite i u ovom pravcu i da je dovrsite... Reptil misli da je tako jednostavnije 
|
|
« Poslednja izmena: 20.09.2007. 01:19:51 od kaa »
|
Sačuvana
|
|
|
|
kaa
Registrovani
admiral
Pol:
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 20.09.2007. 17:13:06 » |
|
`zvinte, bejah malo preiskljuciv... koska je sto sam zavoleo tu ideju od pocetka, secas se i sam Mr.Sale, i onda doziveo `ladan tus... prvo Oksim, pa sam ja onda napustio tim, pa niko nije pisao... mozda ima sanse da se sve pokrene ali bi ovoga puta trebalo odraditi sredjivanje i ciscenje price pre nastavka - izvaditi ono sto valja i sklopiti u nekakvu celinu. I mislim da bi Ti to trebao da uradis(Vreme u tom slucaju nije bitno, kad stignes).Na tvoju ideju je zapoceta  ... Bice mi drago da se pridruzim opet kada budes napravio od "onoga" nesto sto bi, po tebi, imalo smisla. -Tako @Zmija misli.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sal
Banovan korisnik
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 20.09.2007. 19:21:40 » |
|
Hvala ti na poverenju u moje editorske sposobnosti, ali i ja sam se pogubio u istoj i picim samo po zadnjem pasusu dalje.. Nasuprot, ti imas neku viziju cele slike pa bi mogao i ti da pobrises sve sto mislis da ne valja, naravno kopirajuci je takvu ovde. Sa zadovoljstvom i novim elanom bi je nastavio pisati. Smatram da bi objavljivanjem iste, utegnute i zavrsene u Vektoru napravili extra stvar...mislim, koji jos fanzin objavljuje price svojih urednika? Bil se uhvatio tog zadatka? 
|
|
|
Sačuvana
|
...We'd better get back, 'cause it'll be dark soon, and they mostly come at night... mostly...
|
|
|
kaa
Registrovani
admiral
Pol:
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 21.09.2007. 08:52:40 » |
|
 ... Moje poverenje u tvoje editorske sposobnosti je neiscrpno  ... a samo ti se cini da si se pogubio, posto osnovna ideja bese tvoja- i samo ti, Mr. Sal, ces biti u stanju da je ponovo pronades i nastavis. ...Ja sam samo jedan od saradnika - pratio sam pricu i svidjalo mi se da pisem, svaka moja sira ideja o njenom nastavljanju potencijalno bi mogla da izazove sukobe sa onima koji su takodje radili na njoj. ... Tako da, `ebi ga - preuzmi odgovornost, skresi i skrpi - pa da nastavimo. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SuzanKalvin
Robopsiholog
predsednik
Ugled: +11/-0
Pol:
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 21.09.2007. 10:33:22 » |
|
Imas zeleno svetlo i sa moje strane.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sal
Banovan korisnik
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 21.09.2007. 20:40:43 » |
|
Ako je tako...onda cu da odradim...roka nemam? koliko sam shvatio i zeleo bi potvrdu od svakog (ili vecine) ekipe koja je radila ... Jer mislim da je lopta meni bacena i da cu je ja sam voditi...
Ako nista, barem jos pokoji clan da se slozi i idem, radim... Malo je to zeznuto, ipak ljudi su utrosili vremena i maste na pisanje....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kaa
Registrovani
admiral
Pol:
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 22.09.2007. 00:57:43 » |
|
Ako je tako...onda cu da odradim...roka nemam? koliko sam shvatio i zeleo bi potvrdu od svakog (ili vecine) ekipe koja je radila ... Jer mislim da je lopta meni bacena i da cu je ja sam voditi...
Ako nista, barem jos pokoji clan da se slozi i idem, radim... Malo je to zeznuto, ipak ljudi su utrosili vremena i maste na pisanje....
Mr. Sale, nismo igrali ping- pong, ovo je bilo jedino logicno. A potvrdu imas, jos kad bi se i Pix setila da pogleda ovu prepisku- bukvalno od vecine koja ju je zaista i pisala...Svi zelimo da vidimo kraj price.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pikax
Immortal
predsednik
Ugled: +16/-13
Pol:
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 22.09.2007. 01:32:29 » |
|
Slazem se naravno sa vama...pa da nastavimo.. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kaa
Registrovani
admiral
Pol:
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 22.09.2007. 10:28:11 » |
|
Nema potvrde od Editora... verovatno je poceo da sljaka... sa sretjom- trebatje ti  (Salim se) ... Tje odradis ti to za medalju. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pikax
Immortal
predsednik
Ugled: +16/-13
Pol:
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 22.09.2007. 12:18:41 » |
|
Mr Sal, slobodno skreši nepotrebno...ili loše odradjeno...il' ono sto se ne uklapa..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sal
Banovan korisnik
predsednik
Pol:
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 22.09.2007. 18:39:38 » |
|
Kako vi kazete....kada istransiram pricu i prepravim, postovacu je ovde i da je dokrajcimo jednim hepi endom... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|