"Star Wars" fan konvencija II

<< < (4/4)

Nesa:
Neznam zasto ja tebe smaram. A inace reci nekom da te smara je po meni i uvredljivo. Dalje necu da analiziram.
Sem toga ja cak nisam izneo nikakvu odluku, vec samo stav i misljenje, sa kojim mozes a nemoras da se slozis. A odluku. Odluku si saopstila ti.

robi75:
Cerka rodjena u decembru i njoj pravimo u igraonici. Ima devet godina i igraonica joj jos prilici. Sin mi je rodjen u avgustu a kako zivim u kuci, imam ogromno dvoriste, pa njemu pravimo u istom. Bar smo pravili. On zavrsava sesti razred tako da sada povede drustvo u grad i tamo se pocaste. Kako deca rastu tako i rodbina, osim najrodjenijih, prestaje da dolazi. Moj Milan to polako prerasta. Praktikovao sam i ja kucne varijante ali posle, kada se deca razidju ostanemo mi "matori" pa se deciji rodjendan pretvori u nasu zurku. Moja supruga bi se sto posto slozila sa Tanjicom. A ja bih se slozio sa Valiantom da su ti rodjendani,  onako, malo jaci udarac na kucni budzet. Ok, podobijaju deca svega i svacega, od kesa do odece i to je super, bar nesto ne moram da kupim, ali sve ja to treba da vratim pa sam otprilike na istom.
Mislim da sam skroz promasio temu  :shock: :shock: :shock:. Majke mi, mislio sam da pisem u nekoj od ne sf-tema.
Kakve veze imaju moja deca sa Star Wars" fan konvenciom?  Izvinjenje.

dan555:
Konvencija je prošla pa je temi 'prošao rok', svejedno da li je sada spamujmo.

Izgleda da niko nije bio u SKCu. Ja nisam mogao, a baš sam želeo. :(

Glorija:
Džordž Lukas se vraća alternativi

http://www.trojka.rs/cool-tura/28707-dzordz-lukas-se-vraca-alternativi.html?ref=sections

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=34122

plotz:
Čo`eče ni ja ladno nisam otišao,kao nisam stigao  :wall:


btw pristalica sam teorije da je igraonica smor,dok su mali rođendanie pravimo zbog roditeljske ekipe,da se okupimo i družimo(deca su sasvim valjan razlog za to  :mrgreen: ),msm sve su ređi takvi događaji bez da je slavlje.
Kad porastu sami se lepo odluče gde će i skim će i tako .... (igraonice ne posećujem davno zaključih da sam jbg prestar)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana