SF tim Serije
Pages: 1
The Unexplained Files - Neobjašnjivi dosijei By: Lemonzoo Date: 01.09.2013. 15:52:30

The Unexplained Files - Neobjašnjivi dosijei (2013)

Čudne pojave na nebu, zagonetni nestanci, užasna stvorenja i prijave o stvarnim susretima sa vanzemaljicma.
Neobjašnjivi dosijei su priče o nekim najzanimljivijim i najstrašnijim istinitim događajima koje možemo vidjeti zahvaljujući kvalitetnom istražiteljskom novinarstvu.
Informacije o svim ovim misterioznim fenomenima došle su od povjerljivih izvora i potvrđeni su ili nekim jakim dokazom ili nekolicinom svjedoka, čija nas uznemirujuća svjedočanstva vode na zagonetna putovanja sa neobjašnjivim završetkom. U ovom čudnom svijetu doznajemo da, što više toga otkrijemo, to manje znamo.Ovo mi je djelovalo kao da će biti neki treš dokumentarac, tipa onima iz kuhinje History Channela, ali sam, na sreću, bio u krivu. Po meni, dosta kvalitetno obrađena materija, novinari su ozbiljno odradili svoj dio posla.
Izgleda da će se serija baviti svim mogućim misterijama, ne samo vanzemajcima, što i nije loše. Pa u prvoj epizodi imamo NLO-e i novu vrstu životinje.

1x01 - Valentich / Texas Blue Dog

ValentichPrvi slučaj serije vodi nas u Australiju, gdje je prije 30-ak godina nestao pilot, vjerojatno naše gore list, dok je letio sa kopna Australije na otok King, da ode po neke namirnice.Njegova obitelj smatra da je jedina mogućnost da su ga oteli vanzemaljic. Novinar je ispitao sve moguće svjedoke, uzeo u obzir sve druge mogućnosti. Našao je poneki dokaz i dosta svjedoka koji su toga dana vidjeli neobičnu pojavu na nebu...

Texas Blue Dog

Druga epizoda vodi nas u Teksas, SAD, gdje se zadnjih godina pojavljuje čudno vampiroliko stvorenje koje liči na psa. Napada tako da ugrize životinju za vrat i posisa joj krv. Mnogi smatraju da je to mitsko biće poznato kao El Chupacabra.Otkad je prvi put primijećen, viđene je čak stotinu puta na području Teksasa. Čak je i jednom napao žensku osobu koja ga je htjela uhvatiti.

Zasad dobra serija, nadam se da će takva i ostati.

Žanr: znanstvena fantastika, reality
Kanal: Discovery Science
Godina proizvodnje: 2013.

IMDb
TVDb
Discovery Channel
TVRage

http://www.youtube.com/watch?v=zVufc4fMSZM
Odg: The Unexplained Files - Neobjašnjivi dosijei By: Lemonzoo Date: 10.09.2013. 15:12:18

Evo i link na >>titlove<<
 
Zasad samo 1. epizoda.