SF tim Književnost
Pages: 1
Psihološki roman "Niz svetlost i tamu" - Ilija Manasijević By: Ilija Manasijević Date: 31.08.2012. 03:09:43

Nadam se da sam pogodio mesto gde bih mogao pomenuti svoj roman. Very Happy
Pozdrav svima, ja sam Ilija, iz Bujanovca sam, volontiram za kanadski časopis "Ljudi govore", imam 18 godina, a u 17. sam objavio psihološki roman prvenac "Niz svetlost i tamu", i želim da ga ovde predstavim. Very Happy Izdata je januara ove godine, u okviru izdavaštva Književne Omladine Srbije iz Beograda.

"Light up the darkness!" - izreka koja može jednostavno da opiše roman, ili još bolje, ukaže na poruku koju on nosi.
Pisanje, such a loveable job, ne želim da gledam toliko strogo kao posao umesto zadovoljstvo, ali ukoliko i pogledam, to ne menja činjenicu da je to posao koji najviše volim da radim, koji me je spasao od svega lošeg što mladost nudi i posao u kojem želim svim srcem da uspem. Uveliko pišem naučnu fantastiku, očekujem (ali i dosta ulažem) i spremam "bum". Težak je put preda mnom, ali nije neprelaziv jer sam kroz pisanje naučio princip kako biti srećan u životu, tako da sada sve ide glatko! Mislim na pravi način, jer misli opet i pokreću sve.

http://www.kosrbije.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=188:2012-01-27-22-34-03&catid=19:-2012&Itemid=38 - ovo je ukratko o romanu (sinopsis + deo iz recenzije).

Knjiga je dostupna preko PM-a, na sajtu dobra-knjiga.com, u svim većim knjižarama u Srbiji i na sajtu Književne omladine Srbije. ili putem mail-a wthsticky@hotmail.com

Cheers! Very Happy