SF tim Portal vesti
Pages: 12
"Star Wars" fan konvencija II By: dan555 Date: 22.05.2012. 10:26:04

"Star Wars" fan konvencija II

Prolazio juče pored SKCa i video plakat. Koliko sam čitao po forumima, prošla je bila dobra.

Evo kako na sajtu SKCa najavljuju događaj:

Zbog izuzetnog interesovanja ljubitelja „Zvezdanih ratova“ tokom prve Star Wars fan konvencije u Srbiji, Star Wars Fan Konvencija II trajaće dva dana. Biće to prilika da se čuju vrlo zanimljiva predavanja koja će držati poznavaoci, kako Star Wars-a, tako i određenih stručnih tema kojim se svako od predavača bavi. Ponovo će za posetioce crtati članovi Škole i radionice crtanja stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, a zainteresovani će moći da se slikaju i druže sa Dartom Vejderom, Čubakom, imperijalnim jurišnicima i džedajima. Takođe, moći će da se vide i vrlo bogate kolekcije Star Wars igračaka, figura, statua, knjiga i ostalih memorabilija. Uz to, biće otvorena i berza u okviru koje će se moći razmenjivati Star Wars predmeti. Ko ima svoj kostim inspirisan Star Wars-om, neka ga slobodno obuče! Dođite da se družimo... I neka sila bude sa vama!”
Nemanja Ćalić, organizacioni tim konvencije.

Program konvencije - predavanja:

subota, 26. maj velika sala

-11:00 Pozdravna reč i svečano otvaranje
-11:30 Tehničke inovacije u filmskoj, TV i audio industriji
-13:15 Estetika i dramaturgija u „Zvezdanim ratovima“
-15:00 Specijalni efekti  u „Zvezdanim ratovima“
-16:30 Zvučni efekti u „Zvezdanim ratovima“ (Danijel Milošević)
-18:00 John Williams: Muzika „Zvezdanih ratova“ (Iris Miljković i Nemanja Ćalić)
-19:45 Zatvaranje 1. dana konvencije

nedelja, 27. maj velika sala

-11:00 Početak 2. dana Konvencije
-11:30 Kako da napravite oklop „stormtrooper“-a (Marko Bulat)
-13:00 Expanded Universe: „Zvezdani ratovi“ posle filmova (Nemanja Ćalić)
-16:00 Otvoreni Star Wars forum: pitajte - odgovaramo (Predrag Dimitrijević i Slobodan Popović)
-19:45 Odjavna reč i zatvaranje Konvencije

Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: dan555 Date: 22.05.2012. 10:27:57

Пошто између 11 и 15 имам ко да ми чува мајку можда и банем на кратко. Чисто да видим како изгледа.
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Tanjica Date: 22.05.2012. 10:31:32

Nema sanse! Vikend pun decijih rodjendana. I to ne bi bio ni toliki problem da nisu moja deca u pitanju.  grrr
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: plotz Date: 22.05.2012. 14:15:06

Super čoveče,prošlu promašio...ovu bi trebalo da posetim  Cool
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: dan555 Date: 26.05.2012. 11:09:23

Ништа мени данас од конвенције. waaa
Можда сутра...
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: valiant68 Date: 26.05.2012. 12:00:34

Citat: Tanjica  22.05.2012. 10:31:32
Nema sanse! Vikend pun decijih rodjendana. I to ne bi bio ni toliki problem da nisu moja deca u pitanju.  grrr

Srecan rodjendan Tanjice sa zeljom da Ti ne naprave veliki nered.
Zaposli Dragog kao decijeg animatora  Very Happy
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Tanjica Date: 26.05.2012. 13:39:40

Ne ne, tu lekciju sam naucila jos kod prvog rodjendana. Sve se slavi u igraonici, hrana i torte se narucuju i sve traje 2 i po sata. Sasvim dovoljno, a nemam posle haos po kuci.  Cool
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Glorija Date: 26.05.2012. 17:12:40

To se zove : mudro rešenje !  tako je svaka cast 

Samo pomisao na spremanje posle svega  grrr Evil or Very Mad presedne ti dan koji treba i tebi da bude radostan.

Rolling Eyes Crying or Very sad Deca rastu ... na kraju i odlaze od nas ...  Crying or Very sad (Srećom - dobijamo unuke da slatko podetinjimo i da nasekiraju našu decu kao što su ona nas sekirala  Twisted Evil Slatka osveta  Wink )
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Nesa Date: 26.05.2012. 18:11:53

Nesto citam ove postove i prosto se pitam, gde se denuse zene domacice? Gde nestade dom, kao mesto tuge i radosti? Sta je ovo sa ovim svetom? Ili sam ja poludeo ili nesto nije poslozeno u mojoj glavi kako valja? Igraonica? Animatori? Sta ce sutra deca da pamte ako je svaki njihov tulum slican ko jaje jajetu. Pricao sam skoro sa mojom decom, i jedino sto im je ostalo u secanju su celodnevni rusvaji koji su pravljeni njima u cast. Nekako ne verujem da to i jednom godisnje nemoze da se priusti deci na valjan nacin.
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Glorija Date: 26.05.2012. 18:40:37

Misliš kao ova : http://www.youtube.com/watch?v=ksAiUhqNrG4&feature=related

Citat: Nesa  26.05.2012. 18:11:53
Pricao sam skoro sa mojom decom, i jedino sto im je ostalo u secanju su celodnevni rusvaji koji su pravljeni njima u cast. Nekako ne verujem da to i jednom godisnje nemoze da se priusti deci na valjan nacin.

Jedino ako se potpišu da ću i JA NJIMA da priuštim takav doživljaj bar jednom godišnje  Wink Twisted Evil

Izvini ali - ja sam njima majka a ne rob  Twisted Evil

I jesam domaćica "profesionalac" ali to ne znači da sam sluga svima nego da sam "stub kuće"  Twisted Evil plazenje

Sva današnja deca slave u igraonicama ( u Majdanpeku imaju fantastičnog klovna ) i sad je "smor" da se slavi kod kuće. Pa još i matori za vratom  grrr gadljivko

Pregazilo te vreme  Twisted Evil Ne daj se !
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Tanjica Date: 26.05.2012. 22:39:42

Neso,
ne ide mi 40-toro ljudi i 30-toro dece u 50 kvadrata stana nikako. Imamo veliki krug prijatelja sa decom, rodbinu i dosta klinaca iz skole i vrtica. Ne mogu gurati ljude nogom u malu gajbu.  Crying or Very sad
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: valiant68 Date: 27.05.2012. 00:56:30

Koliko se ja secam, nekada su rodjendani pravljeni dosta kasnije (tek u osnovnoj).
Pre toga je dolazila samo rodbina.
Ovaj trend danas je ludnica  grrr.

Dete u osnovnoj samo bira krug prijatelja za rodjendan. To se onda pamti i emotivno je.
Takodje je i podnosljivo za roditelje.
Zbog danasnje mode, zamislite kako se oseca dete i kako vrednuje poklone kad odjednom dobije 40-tak igracaka.

Jos je veci udar za uzvratiti odlazak.
Koliki je to izdatak  Shocked, mozda jedan kredit odlazi na rodjendane  Mr. Green.
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Glorija Date: 27.05.2012. 01:06:30

Evil or Very Mad Mrzim rođendane !!!

Moj otac je govorio: Magarac ostario za celu godinu  Twisted Evil

U Banjaluci : desetak drugara, jedna torta i sokići ... i sve lepo vaspitana deca što "odsede" 2-3 sata i odu  Twisted Evil Pokloni: knjige sa posvetom, spomenari, sitnica za sećanje, ...

Dođemo u Smederevo  Shocked Očekuju posluženje ko' na svadbi (jedan pito' gde je prase  Shocked a ja mislila pita za neku debeljuškastu drugaricu  Rolling Eyes Twisted Evil ). Presekla sam to ko' Aca Gordijev čvor  Wink Twisted Evil

Starija sama zaradila lovu i organizovala 18. rođendan a mlađa ... rekla da nema nikog kog bi poželjela častiti za SVOJ rođendan osim SEBE  Laughing Laughing Laughing
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Nesa Date: 27.05.2012. 12:27:31

Sin sada moze da bira gde ce slaviti dedinoj lepotici rodjendan. Oba puta je to bilo u njihovom stanu od pedesetak kvadrata. Njegovi prijatelji su pomodari i naravno u igraonici organizuju tulime. Zadnji put je odlucio da vise ne ide ni na jedan tulum u igraonice. Oticice dan dva kasnije predati poklon i kuci.
Verovatno je to zato sto je tamo jako dobar provod.
Odg: "Star Wars" fan konvencija II By: Tanjica Date: 27.05.2012. 16:22:09

Rolling Eyes

Kako ko voli i kako kome odgovara. Ja ne smaram nikoga zbog njegovih odluka.  Rolling Eyes