SF tim Novosti, najave, događanja
Pages: 123
Zatvoren Bane Prevoz! By: Lemonzoo Date: 18.05.2012. 21:51:09

Popularni domaći sajt za razmenu piratizovanih knjiga Bane Prevoz je u akciji srpske policije zatvoren!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je po zahtevu Višeg javnog tužilaštva i na osnovu naredbe istražnog sudije Višeg suda u Beogradu izvršilo pretres prostorija lica za koje se sumnja da stoji iza ovog internet sajta, saopštava Udruženje izdavača i knjižara Srbije.

Tom prilikom su oduzeti računari za koje se pretpostavlja da sadrže nekoliko hiljada skeniranih knjiga, a što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem. Internet sajt „baneprevoz.com“, na kome su se nalazila autorska dela (knjige) u elektronskom formatu stavljen je van funkcije.

U skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku biće nastavljene dalje aktivnosti radi utvrđivanja istine o postupcima lica koja su osumnjičena za pirateriju.

Kod:
http://www.dominomagazin.com/article/15006

Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Glorija Date: 19.05.2012. 15:04:20

rip 1  dok ne vaskrsne   Wink Twisted Evil
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Sekundica Date: 19.05.2012. 16:25:14

Kod:
http://www.balkanknjiga.com/e-knjige/

Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Glorija Date: 19.05.2012. 18:35:48

Rolling Eyes Dugo mu je trebalo !  Laughing Laughing Laughing Da nam živi, živi ... piraterija !!!! Smrt za ACTA i ostala glupa fakta  Twisted Evil

Pa sad neka se opet šire po FB pa će za par godina neki tamo "lopicajac" "Jopet da gi nafaća" ...  Evil or Very Mad

PS: glupa baba mislila da su im knjige na serveru a ne u kompovima ...  Shocked ?: Čak i ja ih držim na disku ...  nejasno
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Lemonzoo Date: 20.05.2012. 12:55:03

nisu im na serveru. baneprevoz ih linkuje na druge hostove. kao rapidshare, 4shared...

P.S. u članku piše da je uhapšen vlasnik. očito nije jedini, čim su opet otvorili.
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Glorija Date: 20.05.2012. 13:28:17

Shocked A hostovi su na ... ?  nejasno

Tip ih čak i ne prevodi u e-formate  Crying or Very sad Pao je "za narod pratski"  svaka cast cmizdravac Sumnjam da će na njegovom kompu naći bilo šta  sipak plazenje
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: valiant68 Date: 20.05.2012. 15:19:41

Sve sto si poskidala, cuvaj ko blago. Mozda i ostali kupe gadzet knjigu pa eto nas kod Vas  Laughing.
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Glorija Date: 20.05.2012. 16:11:56

pozdrav Bez brige - baba čuva skoro sve ( što uključuje: mlin za kafu moje babe, ocilo + kremen-kamen + trud ako nestane šibica, karbidni fenjer, pionirsku kapu i maramu starije kćerke, crvenu knjižicu SKJ,  Embarassed grrr )
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Lemonzoo Date: 23.05.2012. 15:09:52

počeli su i oni lihvariti. sad stavili ove adf.ly reklame na svaki link.
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Glorija Date: 23.05.2012. 17:24:54

Laughing Trebaju im pare za advokata ?

Dok mene ništa ne košta ....  Twisted Evil

Kad imate ono sokoćalo za čitanje knjiga možete  Wink Twisted Evil nabaviti i e-knjige preko Neta - od 3 evra naviše po komadu  Twisted Evil  plazenjeplazenje
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: valiant68 Date: 23.05.2012. 17:26:17

Ko da plati. "Osecajna dusa" za novcanik.  Twisted Evil  Very Happy
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Lemonzoo Date: 23.05.2012. 17:36:12

džabe je uvijek jeftinije Smile
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: Glorija Date: 23.05.2012. 17:37:02

Matora sam da bih plaćala "porez na budale"  Wink Twisted Evil

Zašto plaćati nešto što možeš dobiti besplatno ?  Shocked nejasno

Gde smestiti knjige kad je sve već ...  Crying or Very sad i čemu kupovati knjigu koju ću pročitati samo jednom i zaboraviti ... ?
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: MasterYoda Date: 23.05.2012. 23:17:53

Moj antivirus vrišti i zvoni.
Poigrao sam se u pijesku i skinuo dvije audio knjige. Mnogo petljavine, a sve zbog ACTA.
Odg: Zatvoren Bane Prevoz! By: NaraYan Date: 24.05.2012. 00:24:11

ma mi smo sitna boranija koja generalno služi kao zamorčić eksperimentalni.
Eeee da sam Supermen samo na nedelju dana...