Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: fane Date: 18.04.2012. 09:36:55A koja je to sprava?
I ja sam juče dobio jednu spravicu pa su možda iste...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 18.04.2012. 11:45:46

Babu kiša usrećila + ponovo radi škola ! Nema dece ! Niko ne vrišti pod prozorom, ne jurca stepeništem, ne doziva balkon-majku, ...
Baš sam zla ... ali

Deda otišao po knjigu: 6. deo Dece Zemlje !!!

Dobra teta iz Biblioteke zvala me juče da javi da me čeka "rezervisana" knjiga

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 18.04.2012. 14:21:01Ma, nije ništa ekstra specijalno, ali je u potpunoj saglasnosti s trnutnim mogućnostima. Huawei U8650 za pola eura

Sad po netu ganjam iGO i dobre mape za njega ali je to s mapama težak posao. Našao sam neki konvertor iz formata Garmin u iGO, a za Garmin imam dobre mape, pa ću da pokušam.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: fane Date: 18.04.2012. 14:33:33Lepo, fina spravica...ja sam pazario samsung galaxy s2 sa dual core, radi na 1200 MHz

Evo ti jedan forum (mozda znas) gde mozes naci najnovije mape za IGO.
http://gpsunderground.com/forum/gps-navigation-systems/igo-gps-systems/igo-maps/
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 18.04.2012. 23:07:02Znam, ali ipak hvala na trudu.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: SuperFrog Date: 20.04.2012. 19:42:46Kisa i ovdje.... neka tmurna atmosfera na poslu....
Sinoc bio i na TV-u.... bilo dobrotvorna aukcija, skupljanje para za jednu familiju cije je djete podleglo opakoh bolesti.

Familija sudeci po porijeklu potice sa prostora ex-YU. Zalosno i tmurno takodje....
Tmurno i to da MasterYoda pokusava da koristi droid telefon za browsanje...

To mora da boli za prste i oci...

Sto be rekli ovdje: good luck...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 20.04.2012. 22:38:40Pa i nije baš tako strašno za nekoga ko ne žuri baš previše. Naprosto ispitujem sve mogućnosti, da znam kako ako baš zatreba.
Ubacio sam iGO i sve one džidže-midže od karata, POI, kamera, jezika itd. Radi dobro, premda možda pomalo sporo. Može da posluži...
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 21.04.2012. 12:20:35A i Sunce se pojavilo ...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: robi75 Date: 22.04.2012. 09:44:40Cumur spreman, meso usoljeno i pivo ohladjeno. Cekam kuma i krecemo......

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 22.04.2012. 10:49:04Cumur spreman, meso usoljeno i pivo ohladjeno. Cekam kuma i krecemo......

Tako treba ! Napred u nove pobede

Lepo se provedite

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 12.06.2012. 14:30:36Reših se bede

,otkazao adsl telekoma,bili momci iz Ikom-a,prikačili kablovsku i net na 6mb i sve to za samo 1450 din mecečno(praktično mu tv pretplata dođe za DŽ)+ naravno prva 3 metra za po 1din he hheheheheheh Me feel gooooood
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: SuperFrog Date: 12.06.2012. 16:51:41Cestitke...
Ja sam svoj ugovor obnovio sa kablovskom.... no ovdje je znatno skuplje...

165 dolara mjesecno ti kupe:
Internet - 20MB/s
Telefon - besplatno u USA, kanadi i meksiku, 20 i kusur opcija (call forwarding, blocking phone calls,....)
Digitalni TV premium paket sa DVR-om, xFinity TV-om (on demand) i svim filmskim programima (HBO, Showtime, Cinemax,...) i hrpom sportskih programa
Sve u svemu, da odvojeno sve uzmes, to je nesto oko 230-250 dollara. Moglo bi biti i jeftinije, no sa manje programa i sporijim internetom.
Naravno, cjene regulisu jos dok mogu, jer u mom djelu jos nije moguce spojiti glavnog im konkurenta, koji sa 6MB internetom, tv-om (bez extra programa) i telefonom kosta 100 dollara za godinu dana.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: robi75 Date: 13.06.2012. 17:20:02Nesooooo tostolobik 14 kg na drljanje. Trokraka. Pazi, bela riba a po meni moze da se meri sa saranom. Sto se tice ukusa. Kad se dobro spremi. Ovi moji prodaju sto dinara kilu. Ociscenju i iseceno na potkovice. Dzabe.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: vanax Date: 13.06.2012. 18:20:42Imao sam prilike da kupim tolstolobika od skoro deset kila. Toliko je velik, da su mu i koščice ogromne. Odrao sam ga, jer mu koža ionako ne valja. Zanimljivo je da je mene meso podsetilo na aligatorovo (jeo u Arkanzasu). Na udicu? Travojed? Ah, da, drljanje.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 13.06.2012. 19:33:39Je'l to ona riba - pola glava, pola sve ostalo?