Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 23.03.2012. 15:42:50lekarke su sexi
Ček, zar to nisu med. sestre?
Mis'im, lekarka te pregleda i kaže "sledećiiii", a sestra te onda mazi, pazi i zove Đorđe.

(ovima je zabranjeno da rade na kardiologiji

)

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 23.03.2012. 15:44:31I one i one....daddadadadad

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 23.03.2012. 15:51:18Ajd još malo lepog...
Pošto se, na žalost, što zbog majke što zbog sebe, od prošle godine smucam po lekarima, primetiJo sam nešto.
Nije mi čudno što su kod privatnika sve neke zgodne sestre, al' što na nekim odeljenjima državnih bolnica obitavaju lepotice!!!

K'o da gi biraju na izborima za miŠice.

Odem i dok čekam da prozovu kod lekarke samo uživam u pogledu. A one, em lepe em vredne. Zaista, ki pčelice su.
Dobro, naleti i poneki trut i zlovolja, al' to je za onaj drugi šalter.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 23.03.2012. 15:59:32Ima nešto u toj uniformi... mislim kao forma...ne ono bukvalno,za to znamo da ima i šta ima heheheh
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 23.03.2012. 17:05:33 
Ima, ima nešto u uniformi - ja našla dedu u jednoj !
Unuka prošla i drugi nivo takmičenja - ide dalje !

Ko kaže da talenat nije urođen ? Pradeda je bio glumac, deda recitator a jedna tetka je trenutno glumica... biće nešto i od četvrte generacije.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 23.03.2012. 17:34:40Javi koje su to lokacije, s tim zgodnim sekama, pa da se svi kolektivno 'razbolimo' i krenemo u obilazak...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 23.03.2012. 19:09:30
http://www.trojka.rs/zanimljivosti/25686-ko-bulji-zlo-ne-misli-foto.html?ref=sections
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: robi75 Date: 23.03.2012. 19:16:17A ja se pitam sta mi je zajednicko sa Rodney Trotterom.

Mislim, kad vec govorimo o bolnicarkama. Samo bolnicarke u njegovim fantazijama su bile, jel, kako da kazem malo " slobodnije".
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 23.03.2012. 19:37:10Ko bulji...
Ima u toj pojavi više elemenata o kojima treba razmisliti:
- svako normalan više voli da vidi lijepo nego ružno, bez obzira na relativnost pojma 'lijepo'
- svi su oni već sve to vidjeli
- izazovno oblačenje ima samo jednu svrhu - da drugima pokaže ono čime raspolažemo. Znači, cilj takvog oblačenja i jeste da privuče poglede. Neka mi naše dame oproste na izrazima, koje ću da stavim u kvarišu.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 23.03.2012. 19:41:31Dane, zasto si jednu kategoriju izopstio od usluga ovih sestara

.
One su tu da bodre i dizu iz mrtvih

Evo ti sad

, hteo sam za momacko vece da unajmim jednu od ovih

.
Mada ako se slozi jos neko od ozenjenih, mozda i bude nesto.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 23.03.2012. 20:32:21MOMAČKO................ VEČE................... GDE .............. KAD................... KOLIKO..............S ČIME...............

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: robi75 Date: 23.03.2012. 21:13:29Stizem. Malo ste daleko. Ma povescu nekog " anti" da me vrati. Mislim, mojim kolima. Obicno nekako bas ne mogu da vozim kada su u pitanju neka veca druzenja.

A i manja.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 23.03.2012. 21:32:05Prikocite malo, "I tata bi sine"; cekamo trenutak kad Dan... nece moci odoleti sarmu neke "sestre" ili Dr.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 30.03.2012. 14:12:29http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/314603/Kraca-radna-nedelja-i-odmor-od-dva-meseca-za-bolju-produktivnost-radnikaO kako bi voleo.......

......prisrao(pardon,pristao) bih i na rad

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 17.04.2012. 23:45:42Ono sto me cini srecnim je sprava na kojoj kljuckam ovu poruku. Jos ds je savladam..,