Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: venom187 Date: 30.12.2011. 03:19:02Za 3 dana sam pogledao 10 filmova, sad, ne znam jel' to ide u šalter za osmehe ili za žalbe....
Šta reći, mnogo slobodnog vremena.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 30.12.2011. 18:07:10Unuka imala nastup - TV snimala ... Pametnica, jeste lepo biti vukovac ali - u estradi je lova !

Poslala sam paket unukama i lepo ih obradovala. To je za mene jedino dobro od Nove Godine - da se deca raduju.
Pet dana sam sredjivao racunar. Mislim majstor. Prijatelj. Dugo mu je trebalo. Ali to tako ide kada hoces za dzabe. Sada radi kao "lud"

. Ne majstor nego racunar.

Za 1000 dinara odnesem mašinu stručnjaku ujutro i za 3 sata - gotovo! (Zna i on da je to maksimum vremena koji baba može da podnese. Kad Net zakaže, treba mi celi minut da pozovem gazdu i da se žalim ... Jesam li ja ovisnik ?

)
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 10.03.2012. 18:52:38Ala bi se obradovao ako mi neko saopsti, da ima seriju "Poletarac".
Na YouTube postoje dve epizode.
Tada je tek pocinjala era: Beta, Grunding i VHS.
Nije mi poznato da je televizija reprizirala.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 21.03.2012. 16:43:15Palio sam pre neki dan android i kacio na sftim.
Sta je potrebno da sajt bude prilagodjen za android platformu.
Po meni je dovoljno da tamo pogledam: prikazi filmova, vesti, koji sf,f ili horor ima na tv-u, gostionica i to je to.
Ako ikako mogu da pomognem u pravljenju toga, nek su i fizikalije u pitanju (prstima), javljam se ko volonter.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 21.03.2012. 16:47:37Ne razumem pitanje. Android je operativni sistem, nema šta sajt da mu se prilagođava.
Za Android postoje pregledači pa njima gledaš sve sajtove kao i sa računara.
Ja koristim mini Operu.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 21.03.2012. 17:47:43Kako da ti objasnim

, lepo bi bilo da ti pokazem na telefonu sta mislim.
B92 ima aplikaciju koja je pregledna: na celom ekranu a za sledeci se lista.
Udjes u naslov, naletis na tekst a ako odes desno - tamo su komentari.
Ma dao Bog pa se vidimo i pokazem ti.
Epi me zvao za 26 april, ima jednu pricu pa pita da se vidimo.
Opsirnije, gde i kad ima na ZS.
Posle rucka, ode sva krv dole... pa sad jedva i kucam a kamoli da surfujem.
Moram malo da prilegnem, izvini Dane.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 22.03.2012. 19:29:50Ovaj osmeh počinje oblacima.

Majci mi je loše već nedelju dana. Pre dva smo je odveli kod lekarke koja je pred sam kraj smene veoma strpljivo, valjda pola sata, slušala koje sve probleme ima. Ostalo je da sutradan uradimo analize krvi i mokraće pa da uveče donesem rezultate da bi napisala šta dalje.
E sad, majka nije mogla da da urin pa je urađena samo krv koja nije ukazala ni na šta pa sam rešio da čekam dva dana da bude gotov drugi rezultat urina.
Na žalost, noćas je imala napad, bila hitna pomoć i ništa nije pomogla, a ja ne mrdam iz kuće.
E, sad! Malopre zvoni telefon - zove njena lekarka da se raspita kako je majka i zašto nisam juče doneo rezultate. Saslušala je sve i rekla šta dalje.

I nije ovo prvi put. Prošle godine, kada je ceo mesec bio težak, terenska lekarka koja je vodila moju majku se isto trudila. Odgovarala je na moje pozive tako da nisam morao (a ni mogao) da majku vučem po domu zdravlja.
Znam da ima mnogo "lekara", i sam sam na dvoje takvih naleteo pre 3 meseca kada sam išao na preglede, ali eto, ima i ovakvih, dobrih!

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 22.03.2012. 23:48:22Velike varijacije u visini temperature.
Jos se oporavljam od danasnje krize.
Al zato me svrbi levi dlan....valjda kapne koja para.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 23.03.2012. 09:35:14Ma mr.Dan izgleda si ih opasno dobro šarmirao...lolo jedna

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 23.03.2012. 11:08:24Blah, te doktorke su decenijama mlađe od mene...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 23.03.2012. 14:33:09

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 23.03.2012. 15:16:39Samo se ti

Doćićeš i ti u godine kada su ljudi oko tebe sve mlađi a ti sve stariji.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: vanax Date: 23.03.2012. 15:28:02I ti u moje.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 23.03.2012. 15:30:44Znaš kako kažu: sa dvadeset oni od četrdeset su ti starci a sa četrdeset oni od šezdeset i nisu tako stari.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 23.03.2012. 15:34:28DObro aj šta se sad gađate godinama,estetika nema godine

lepo je brate lepo....,ŠARM JE ŠARM.....lekarke su sexi .... i tako