Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 09.09.2018. 01:08:33Јееее, тата Гарворе, честитам.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Nesa Date: 09.09.2018. 19:31:43 
Od srca, cestitka i od mene.
Ne samo zato sto jako volim decu, vec zato sto u njima vidim nas opstanak, i znam da nam se slavske sveca nece pogasiti.
Neka ti je zivo i zdravo i da bog da da tebe i suprugu cini uvek ponosnim gde god i u cemu god.
Gledaj da ti jos nekoliko puta prenesemo nase iskrene zelje, istim povodom.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 09.09.2018. 21:14:15Gledaj da ti jos nekoliko puta prenesemo nase iskrene zelje, istim povodom.
„Од гледања нема вајде!“

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: peca777 Date: 10.09.2018. 07:54:36cestitke garw

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: ender33 Date: 10.09.2018. 19:03:05Cestitke i od mene. Da ste zivi, srecni i zdravi.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: SuperFrog Date: 11.09.2018. 12:32:53Cestitke Garv!!!

Nadam se da si se dovoljno naspavao ranije....

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: garwor Date: 12.09.2018. 16:41:13Hvala drugari!
Za nekoliko cemo jos videti, prvo da ovo presvucemo, nahranimo i uspavamo trocifren broj puta pa da vidimo jel to to sto smo hteli

Malo je drugacije nego na tv

Spavanje postaje problem, a beba je tek dva dana kuci. Slicno je pomalo kao na strazi u vojsci, dva sata spavas, dva dezuras, dva vilenis. Samo ovde jos ti se neko i dere dva sata

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Nesa Date: 13.09.2018. 02:01:11Gledaj da ti jos nekoliko puta prenesemo nase iskrene zelje, istim povodom.
„Од гледања нема вајде!“

Da u pravu ste, treba raditi na tome.
E moj garw, to su te slatke muke kroz koje je vecina prolazila. Jos se secam krelca koji je cinio da jece te dve prostorije od stana koji smo imali, pa cinilo mi se da me namerno zajebava i neda da spavam. A sutra posla za dvojicu i tako danima. No malo po malo sve to postaje juce. Sada ni ja ni supruga nemozemo da prezalimo sto ih nemamo jos ovoliko. Tesko je opisati moju i nasu srecu kad se sakupimo mi nasa deca i njihova deca. Tu se doda jos poneki od zivih roditelja i sestara pa stanes sa strane pogledas i shvatis koliko sam bogat i ja i moja porodica. I uvek me pogodi pomisao o kolicini gluposti koja me je sprecila da budem jos bogatiji. Netrebam naravno da ti kazem da nisam ponosan ni na stan, ni na zvanja i imanja, ali ponosan sam na decu i njihovu decu, sto im jos nisam javno priznao, mada oni to osecaju.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: garwor Date: 13.09.2018. 12:24:02Lepo si to rekao Neso. I ja rezonujem na taj nacin (materijalno je prolazno, emocije su dugotrajnije) ali nemam jos dovoljno zivotnog iskustva kao ti da bih sasvim shvatio sta je vazno a sta ne.
Tako da...dao sam otkaz neki dan

Pivo za sve!

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 13.09.2018. 14:28:12Za tebe su otkazi k'o droga, ne možeš bez njih.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: garwor Date: 13.09.2018. 14:53:27Pa nisam mnogo pohlepan, cak sam pre dva meseca odustao od trazenja posla posto su me na nekom razgovoru sve ispitivali o necemu sto ne znam. Iznervirao se i otkazem jos par intervjua koje sam imao zakazane. Medjutim posle dva meseca se jave i ponude posao. I sad glupo da ne prihvatim kad je vec palo s neba.
Ali treba imati na umu da su sa novim zakonom o 'podrsci' porodiljama u stvari smanjena primanja mnogim zenama, tako da finansijski razlog promene posla nije zanemarljiv.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: garwor Date: 13.09.2018. 14:55:27Nego ajte da se okupimo i popijemo neko pivo, ima gomila lepih splavova pored savskog keja. Mada ne znam ima li neki sa sf imidzom?
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 13.09.2018. 17:55:40Погледао сам у галерију и видео да се нисмо уживо видели осам година.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: peca777 Date: 13.09.2018. 23:26:36moze ja za
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Nesa Date: 14.09.2018. 02:08:53Ajde.