Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 18.11.2014. 18:12:40slab ti ping druskane...

Care

Nasmejah se do suza ...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: garwor Date: 18.11.2014. 21:18:26Meni je Ikom za sada super,nema lunatic speed ali i 20Mbs + HBo za 2tisuće je taman,zadovoljan skroz.
Meni je ikom katastrofa, skoro svaki dan mora da resetujem ruter jer net prosto stane (da budem iskren ne znam jel to do rutera il do ikoma), onda se desava ponekad ume da nestane net na par sati, nekad je prosto spor, skajp nije u stanju da prenosi share-ovan ekran duze od minuta, onda zaglavi, jednom su dolazili da menjaju neko parce kabla ili neki spliter, ne secam se, i upozorili su me da nakon toga ume da bude zastoja i blokiranja (koliko je ovo neprofesionalno, kao da sam kupio nov auto pa kao 'nemoj preko 3000 obrtaja prvih par meseci...'), i tako... a posebno je glupo sto kod nas kad kupis neku brzinu neta, to ne znaci da imas minimum toliko nego da sigurno neces imati preko toga, a manje se podrazumeva.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 19.11.2014. 11:41:41Čudi me

.
Kod nas sasvim regularno od kad su postavili kablove,par puta je košava na banderi pokidala uređaj ,posle par sati ga srede.Uvek koristim neke njihove promocije,prođem jefitnije. Stvarno nikad problema,barem ne golemih.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 10.09.2015. 16:20:37 
Babina posla - najzad pada kiša i vreme tmurno a ja otvaram ovaj šalter !
Elem, zakazao meni deda pregled 4. avgusta za 12. novembar
Nebuloza - baba smrtno bolesna (čak sam prestala pušiti !!!

) a oni mene tako zezaju

Juče otpratim dedu i usput zakažem pregled kod drugog lekara (čisto zbog putnog naloga

) a
danas lepo obavim zakazani pregled i "svratim" do šaltera gde me očekuju 12. 11. (doduše) tekuće godine :
Dobar dan ... ( babina priča) ... dajte mi potvrdu da me NE možete lečiti u razumnom roku !
Epilog : leči me načelnik + laboratorija koja nije pošteno urađena od 1987. i Banjaluke.
(Izvampirisali 6 epruveta, rasporedili u 2 laboratorije... nalazi ima da budu ko omanja knjiga

)
Sreća da postoji Net i na njemu svašta za skinuti pa i svaki Zakon.
Štampala sam Zakon o pravima pacijenata i ne idem doktoru bez njega

Nemam pojma koji im je to štos sa zakazivanjem - čoveku zakazali u 10 sati a pregledan u 13 !

U međuvremenu dovodili neki "svoje" i upadali "samo da pitaju". Bilo najmanje "zakazanih" ...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 10.09.2015. 16:50:39Dobra fora sa razumnim rokom,nisam imao pojma da to ovde postoji(msm bilo šta što se razuma tiče

)
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 10.09.2015. 19:30:29Ех да, има то. Узмеш потврду, одеш приватно па са том потврдом и рачуном тражиш рефундацију трошкова.
А заказивање, закажу свима у исто време па примају како је ко дошао. Тако мени прошле године за ултразвук, буквално десеторо заказано у исто време па улазили по реду доласка.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 11.09.2015. 12:50:37 Nisam išla lekaru od 1996. ... meni sve novo i nepoznato.
ALI ! - babi pamet ne smeta

i koristi sedu kosu da se pravi senilna i blesava pa završi posao dok se drugi "zakažu".
Evo baš jutros za 10 minuta dobih i lekove i uput ... nezakazana

Zakon onlajn
http://www.zdravlje.gov.rs/downloads/2013/Jun/Jul2013ZakonOPravimaPacijenata.pdfJedan babin "pravni" savet:
ako vam zatreba punomoć, overava se kod notara za 350 din.
Ako vam je notar piše množite sa 10 tj. dodate nulu 0 i = 3 500 din.
Ako ste moja prijateljica

- baba izgugla odgovarajući tekst na Netu i odštampa za dž.

Ima obrazaca i ugovora za svaku potrebu !
Lepo odguglate, odaberete, štampate pa notaru na overu za 350 din.
Notar zagleda ugovor u tančine da mu nađe manu ali uzalud - odradili stručni advokati i stavili na Net.
Kad oni ne mogu da vas "oderu" neće vala ni notari !

Pismenima dobro došlo

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 11.09.2015. 15:00:55Да, има малтене свих образаца на нету. И ја сам за радњу скидао са сајтова књиговодствених фирми које имају засебни део са мноштвом образаца за попуњавање. Чак и моја књиговођа од њих скидала.

Само треба знати гуглати, тј. одабрати праве речи за претрагу (а то смо научили у нашем квизу

).
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: plotz Date: 11.09.2015. 21:39:41Eh to GUZLANJE ili guglanje je čudo

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 12.09.2015. 12:10:21Eh to GUZLANJE ili guglanje je čudo

Prava reč za ovu vrstu posla : GUZLANJE !!!
Sediš na g....... nisko postavljenoj a visoko poštovanoj i posle lažeš da sve znaš

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: garwor Date: 13.03.2016. 01:45:39kupio sam stan

sad slede muke s majstorima jer treba sve da se renovira

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 13.03.2016. 12:48:54 
SREĆNO !!!
ps: TVOJE je - potrudi se i ne gubi strpljenje ! Pitaj komšije za probleme pa ih reši sad kad je vreme

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: garwor Date: 13.03.2016. 13:24:40Hvala!
Pa sve treba, nema izbora

Vodovodne instalacije, kupatilo celo, kuhinja, parket, zatvaranje male terase, pravljenje zida jps jednog, pvc stolarija sve, moleraj, gletovanje...mozda cak i malo spustanja plafona
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: SuperFrog Date: 23.03.2016. 17:21:12samo da sve pozdravim...
malo se zauzeto, no ponekad navratim i procitam sta...
pozdrav
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 26.04.2016. 00:10:08Kad već pominjete stanove, i ja sam kupio stan. Tu, u Beogradu.
Nije veliki, svega 30 kvadrata, ali biće dovoljan mojoj ćerki, da više ne baca pare na gazde i gazdarice. Da bude svoja u svome.
Proveo sam desetak veoma zauzetih dana (rad od jutra do sutra) dok sam ga upristojio. Nije stanje bilo tako katastrofalno, nego ja nisam majstor ni od jednog od potrebnih zanata. Ipak, konačni rezultat je veoma dobar, a nisam potrošio ni dinara na majstore. Imao sam sav potrebni alat a prijatelj je uskočio s 'Hilti' bušilicom kad je trebalo (ipak nisam mogao to da teglim preko dvije granice). To je stvarno moćna alatka. Morao sam da pomjerim umivaonik. Rupe za nosače su fi 17, duboke desetak centimetara. Hilti to odradi za 5 sekundi u zidu od cigle, a za 10 sekundi u betonu.
Sve u svemu, morao sam pomjeriti umivaonik, napraviti priključak vode i struje za veš-mašinu (stara gradnja-te stvari nisu predviđene), promijeniti tuš-bateriju, postaviti bojler u kuhinji (ni to nije postojalo), promijeniti sve utičnice i prekidače, postaviti luster u sobi i svjetiljku u hodniku, promijeniti podni slivnik u kupatilu i još desetak nekih sitnica. I, naravno, gletovanje i krečenje je neizbježni završni element.
Ostalo je da se ukine jedan radijator (u kupatilu) ali za to moram da nagažujem nekoga ko posjeduje odgovarajući alat za rezanje cijevi, varenje, narezivanje navoja i slične kerefeke. I, vjerovatno, da se završi grejna sezona i isprazni sistem. Možda griješim u vezi s ovim, ali stvarno sam na nepoznatom terenu kad su te stvari u pitanju.