Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Nesa Date: 02.04.2013. 22:12:02Master druze, cestitam i zelim ti da sve prodje kako zamisljas.
Neznam kako da vam objasnim, ja Mastera razumem. Nekako je u srcu teze kad se cer udaje, nego kad se zeni sin. Pa uz sve to praviti i veselje.
Ustvari, em "veselja" nema kad si se srce stegne, em do "veselja" treba izdrzati sve zenske torture i zanovetanja. Obilazi, biraj, pregovaraj, organizuj, rasporedjuj, a zene nikad zadoboljne.
PS:
Sto se tice organizacije veselja, isto ti je ko za 200 ko za 500. Muzika svira i za prve i druge isto. Kad nadjes pecenje uzimas dva ipo puta vise. Isto je i za kolace i cvece a i sve ostalo. A sve moras da pronadjes samo je razlika u kolicini i lovi.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 03.04.2013. 01:27:24За мој рачун, свадба са 200 званица је вееелика.
Ма и са 100 је повелика. Мала би била до 40-50 људова.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: elite Date: 03.04.2013. 08:33:56Sretno Master! Preživećeš i to

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 03.04.2013. 19:32:38Hvala svima na lijepim željama.
Preživjeću, naravno. Otporan sam ja kao ambrozija - ništa ne može da me dokusuri, pa čak ni ja sam

Vidi kako Neša rezonuje - zna sve što čovjeka tišti i muči. Posebno oni detalji oko udovoljavanja svim onim sitnicama koje bodu oči svakoj ženi, a nisu ni na kraj pameti muškarcima.
Odijelo!!! Nisam ga nosio na svojoj svadbi, (ustvari, nisam ga nosio od diplomskog), ali na ovoj svadbi će da bidne, sa sve kravatom. Izbor modela, dezena i ostalih detalja prepuštam ženskom klanu. Ja ću samo da budem zamjena za krojačku lutku (ali u prirodnoj veličini)

A da li će da bude k'o saliveno - teško uz moj odnos visine, težine, obima ovog ili onog. Kao što sam rekao - kad se ženski dio složi da je potrefljena usklađenost boje sa dezenom ja vadim karticu i riješeno.
Što se tiče broja, danas je to sve samo stvar finansija. Mislim, ne moraš sve da računaš. Jedini bitan podatak je 'broj stolica'. I, naravno, dogovor šta i u kojoj količini od hrane i pića mora da se obezbijedi. Od ovoga zavisi koliko će ta stolica da te košta. Zato je važno da znaš što tačniji podatak koliko će biti zvanica. Naravno, uvijek postoji i rezerva. Ostalo je stvar para, a toga za ovu priliku neće nedostajati.
A sad malo detalja. Datum, lokacija i muzika su već dogovoreni - sve po željama mladih, naravno. Još da se finalizira spisak i pripreme pozivnice.
Datum će vam biti veoma poznat - 12. maj. Ne, ja se ni trenutka nisam pitao.
Sala je opremljena stolovima za po 8 gostiju. Stolove možeš raspoređivati po želji - spajati i grupisati - ali će najvjerovatnije ostati odvojeni radi formiranja ugodnijih kombinacija gostiju. Ko god je pokušao da rasporedi veći broj ljudi znaće o čemu pričam. Među n ljudi uvijem postoji m parova koji iz raznoraznih razloga 'ne komuniciraju' jedni s drugima. To treba imati na umu prilikom raspoređivanja, a postoji i hijerarhija ko gdje treba da sjedi. I da znate - ne postoji takav raspored koji idealno ispunjava postavljene zahtjeve. Postoji ograničeni broj približno dobrih rješenja.
Ala lupetam svašta, sada kad sam se konačno domogao tastature a nemam pojma kada ću ponovo.
Ima još mnogo posla. Malo toga zavisi direktno od mene, ali moram biti u blizini zbog finansijskih detalja.

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: SuperFrog Date: 03.04.2013. 20:31:54Hoce li biti 'vako...

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 28.04.2013. 17:16:03Mali kviz : zašto je baba kupila baš ovaj usisivač ?

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: venom187 Date: 28.04.2013. 19:23:00R2D2

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 28.04.2013. 21:07:50Mali kviz : zašto je baba kupila baš ovaj usisivač ?

Da bi "Deda" imao jacu zelju (silu), za usisavanjem

Mudro, mudro

Jos ako drska svetli i zidovi ce biti usisani

.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 29.04.2013. 12:23:55R2D2

Pljunuti !!!

A prašina završi u vodi ... pa ne smrdi kad sagori na motoru

Jest da je rađen baš ko za jednokratnu upotrebu ...

ali baš stvarno usisa od prve

a kad mu prođe prva godina - dosetićemo se već nečega za reklamaciju

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: venom187 Date: 30.04.2013. 16:13:07Kad smo već kod R2D2

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: valiant68 Date: 03.05.2013. 23:39:35Beograd ovih dana: apokalipticno, prazne ulice, tek po koji "slucajni prolaznik" - juri namernice.
Meni je ovo idilicno

: mir, nema guzve, ptice pevaju - prirodna "tisina".
Posle setnje ... ispijanje kafe na terasi. Volim ove praznicne dane za vreme posta.

Svi su negde a meni je osmeh na licu

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Nesa Date: 05.05.2013. 01:14:11Malo si ga brate preterao. Nije bas postapokalipsa ali je primetno manje guzve u saobracaju sto meni licno jako odgovara.
I ja volim kad su svi negde a ja ostanem nigde. Nemoram da mislim o putu, guzvi, problemima, iznenadjenjima u putu i slicno.
Bas ono sto kazu "MIR BOZJI"
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: Glorija Date: 06.05.2013. 15:11:13 
Vratiće se kao i mi !

Provukli smo se u vreme ručka kad nema policajaca

Al' će biti veselo kad krenu svi da duvaju

Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: MasterYoda Date: 14.05.2013. 14:04:46Hej, bando, ima li vas igdje?
Ja tek danas počinjm da se sabirem, pošto sam se u nedelju oduzeo.
Preliminarni izvještaj....
Sve je proteklo da bolje nije moglo. Organizaciono je sve bilo odrađeno kako treba (čak i parkiranje koje je hronično veliki problem ovakvih događaja - samo jedno vozilo bilo je blokirano), usluga u objektu savršena (11 profesionalnih konobara), hrana odlična (profesionalni kuvari, pekari i tako to) i u više nego dovoljnim količinama, pića nije nedostajalo - ni jedne vrste koja je nekome pala na pamet, tročlana ekipa fotografa i snimatelja je svoj posao odradila dobro, trubači su odmah na početku 'podigli' atmosferu a grupa muzičara koje su mladenci izabrali održala je nivo do sitnih sati muzikom koja je savršeno raspoređena - za sve generacije i bez mnogo onih 'pjesama' tipičnih za balkanske svadbe. A ono što nismo mogli kontrolisati - vremenske prilike - imali smo sreće da nas zaobiđu najavljene padavine. I, a to je najvažnije, svi smo se savršeno zabavljali. Sada odmaramo i liječimo upaljene mišiće i od pjesme i hladnog pića zaribana grla.
Za kraj dvije fotke s mog mobilnog. One profesionalne će biti kasnije, kad mladi izaberu koje će da im se urade.
......... ggggrrrrrrrrrrrrrrrrr........ ovo mi ne da da postavim slike ..... samo me prebaci na neke glupe stranice...
a baš sam želio da postavim sliku torte. Sad moram da tražim neki slobodni servis za slike, a nisam to dugo radio.
Odg: Šalter za osmehe & vedro vreme II By: dan555 Date: 14.05.2013. 16:23:12А зашто имамо галерију? Подигни слике директно на наш сајт, на галерију у форуму. Само ги смањи на дозвољену величину (заборавио сам колико је

).
Честитам успешну организацију.

Нисам ни сумЉ’о да ћете све лепо одрадити.