Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 08.09.2011. 18:59:10Nedavno sam se raspitivao kod lokalnog servirera/prodavca i reče mi čo'ek da kertridži mogu izdržati samo par punjenja, tako da se kupovina novog nekako podrazumeva.
Problem je ako imate iole kvalitetniji štampač pa vam bude žao da ga bacite pa se bacite u trošak za nove kertridže.
(a "podli" proizvođači su ubacili prepoznavanje kertridža pa štampač pamti brojeve više njih i ne prima dopunjen

).
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: svetlost lutalica Date: 08.09.2011. 20:05:12Ja sam bacila dva inkjet štampača kad sam ukapirala a) da me dopuna kertridža neopisivo smara; b) da komplet novih kertridža košta više nego ceo štampač; c) da ako ga ne koristiš neko vreme zapeče i možeš da ga baciš i d) da meni u stvari uopšte ne treba štampač u boji. I dobavila polovni laser koji savršeno radi ono što treba da radi.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 08.09.2011. 23:30:59Ovaj je toliko star da nije dovoljno "pametan" da ne prihvata punjene kertridže

Papirne igračke su u boji, slike unuka, štos-plakati, ... meni treba boja

A trebaće mi i novi štampač kad ja puštam dedu da puni ...

Dotle ću da proučavam tutorijal i igram se majstora, ... dok ne kupim novi štampač ... ili kertridže
Nedostajaće mi ljuljanje i zvuk traktora ...

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 10.09.2011. 20:45:34Просто невероватно да је у БГу проблем наћи ДВД резач по избору, неки иоле квалитетнији.
Обиђох више специјализованих продавница и ништа, нема за Јанка капа.

Ај’ што у малим продавницама у мом крају држе по један комад (да, комад!!!) него што је слично и у великим радњама. Пробао сам у пар Комтрејдових, Вин-вин, Гигатроновим... и ситуација је практично иста као у малим. У неким чак немају ни један једини резач у радњи.
Оно што је такође исто је да продавци немају појма ко је произвођач па морају да га узму у руке и погледају. А питање о моделу је, ваљда, за њих непристојно. У једној малој ми човек рек’о „Нема бирања, купиш шта има у радњи.“ А у огромној фирми, Комтрејду, момак задужен за оптичке уређаје није био у стању да ми пружи податке о тако основној ствари као што су брзине читања и резања. Да л’ је могуће да Комтрејд запошљава тако неспособне раднике, неписмене да погледају пратећу документацију или макар изгуглају податке.

И још нешто је исто, сви, али сви, држе само најјевтиније моделе, углавном Самсунг.
Једина разлика је што су резачи у малим радњама скупљи за неколико стотина динара.
Од два резача у рачунару тренутно ми ниједан не реже како треба.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 11.09.2011. 00:09:10A da probamo ovde ?
Ako Milan nezna ... meni prodao jedan koji i danas savršeno radi

Kakav rezač ti treba ?
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: svetlost lutalica Date: 11.09.2011. 00:44:48Dan, a šta ti tačno tražiš?
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 11.09.2011. 01:13:23Добар резач који је тих у раду, не лупа вратанцима и не брља по дисковима.
До сада сам задовољан својим старим ЛГ-ом а разочаран Оптиарком (покварио се после свега сто-двеста резања). ’Тео сам неки ЛГ средње класе (цена око 3-4 ’иљаде, ал’ тога има само теоретски). Сада покушавам да нађем неки Сони.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: svetlost lutalica Date: 11.09.2011. 11:16:16Jesi gledao na
http://pcberza.rs i
http://itsvet.com ?
Pa onda lepo kreneš zoveš telefonom dok ne ustanoviš gde stvarno ima.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 11.09.2011. 15:20:27Koristim itsvet za informacije. Fala.
Ma, naćiću nešto, nego nisam očekivao da je ponuda po radnjama tako siromašna, svedena na jedan ili nijedan komad.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 14.10.2011. 16:04:11

Grip ....

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Nesa Date: 14.10.2011. 18:06:35Zdravo ga nosila.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 14.10.2011. 19:04:23 
Neće ni tebe zaobići !

Uranio ove godine ...

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: venom187 Date: 18.10.2011. 21:57:00Kad smo kod gripa, mene ne može zaobići, ali ove godine baš poranio.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 18.10.2011. 23:10:04

Da znaš ! Jedva izdržah ... Sutra izlazim. Nos više ne curi ali se ljušti ko' mlad krompir

Nestalo mi literature pa se mora mada bi bilo pametnije da ne izlazim ...
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: MasterYoda Date: 19.10.2011. 17:07:18I za kukanje, i za plakanje, i za radovanje

'Vrisnuo' mi monitor. Onaj moj Flatron od 22". U po' rada i iz čista mira, samo se ugasi i ni znaka života.
Poslije par minuta dvoumljenja (pošto nadležnog LG servisa nema u okolini od 200 km), dohvatim se alata i uradim demontažu.
Pošto je situacija takva da ništa ne radi (čak ni ona stendbaj dioda) moj jednoglasni (saglasio sam se sam sa sobom) zaključak je - dio za napajanje strujom.
Nisam ni pokušavao da to sam riješim. Odnio sam u svoju firmu, jednom dobrom elektroničaru.
Nakon dva dana (s prekidima, ipak se moraju obavljati i oni poslovi za koje se prima plata), dobio sam sklop nazada, ugradio ga i sada se ponovo veselim. Hip, hip, hura! Sve radi

PS Moram sutra odnijeti čovjeku bocun šljive