Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: robi75 Date: 11.07.2012. 19:15:07Gde si ranije???
Sve sam to saznao na " tezi nacin". Pogotovo za updejtovanje. Kada sam instalirao sve super ali kada krenam da igram , taman da izaberem grad, izbaci obavestenje: disk authorization failure. We are unable to verify that your disk is a valid copy The Sims 3 pets.
Popiz... sam i sve obrisao. Ima i drugih igrica. Bas mi lik rece moram nesto da updejtujem ne mogu nadogradnju da uradim preko launchera. To su za mene spanska sela.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 14.07.2012. 18:04:58Усред лета запатим зимску болест.

Боле плућа, цурим, „гори“ фаца, идем по стану са хируршком маскицом на лицу да не заразим мајку...

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Axa Date: 14.07.2012. 18:14:36E malera

, drž' se.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: vanax Date: 15.07.2012. 22:58:14Još jednom onima koji mi šalju lične poruke: Forum me prepoznaje dovoljno da ih primim, ali ne i da na njih odgovorim.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Nesa Date: 15.07.2012. 23:58:22Kako bre brate Vanax, forum te ne prepoznaje.
Pa ja koji nisam masina, i koji sam postao zaboravan, te prepoznajem.

Nemoguce da te forum ne prepoznaje.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 16.07.2012. 00:26:04Мени и даље није јасно шта се дешава. Погледао сам у админ-панелу и нема никакве забелешке о грешки форума. У групи си „регистровани“ тако да би и остали имали исти проблем да је до форума.
Дакле, нешто није у реду на корисничкој страни.
Да ли ти форум избаци неко обавештење када покушаш да пошаљеш ПП?
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: vanax Date: 16.07.2012. 07:46:56Ja sam pre godinu i po dana prestao da se nerviram što forum ne prepoznaje moj pasvord. Sve sam odavno upozorio da na PP ne očekuju odgovor. Sad me nervira što poneki drugari i dalje pokušavaju.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 10.08.2012. 20:28:17Koji sam ja trapađoz! Samo što sam na sto spustio punu čašu vode prospem je u celini i celosti. A tu slušalica bežičnog, mobilni, zvučnik računara, voda se iza slila pravac na produžni kabl u koji je udenuta sva skalamerija za računar i periferije, a napred lepo na pacova i tastaturu... Sva sreća pa samo dva deci čiste vode...

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: valiant68 Date: 15.08.2012. 14:50:56I sad umesto pištolja nosiš krpe po dzepovima

.
Jedino da primetim da sve fercera

Kod mene su ostale fleke po zidovima od nes'kafe.
Eksternu memoriju sam otvarao i propade garancija.
Nisam grdio ženu, moglo je i meni da se desi

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 15.08.2012. 16:49:38Stigo ADSL ...

Prvo što je i meni a posle i dedi palo na pamet : Imal' neko 'vaki Kavasaki ?
Pošto je moj voljeni poznat po tome što ne voli da čita uputstva ... najbolje da se pozdravimo na neko vreme

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 15.08.2012. 17:07:26Prvo što je i meni a posle i dedi palo na pamet
Dakle, prvo je tebi palo pa sa tebe dedi. Znači da si viša od dede pa prvo tebe opalilo.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: SuperFrog Date: 15.08.2012. 17:13:40Razlog vise za nositi kapu/sesir - ne pada ti svasta na pamet...

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 15.08.2012. 17:15:56Jok - ja bolje pamtim viceve a deda brže kapira (nije Bosanac) ! Vidite kako mi sve lepo delimo ? 30 godina prakse

I ne treba mi šešir - na pamet mi padaju samo vicevi a to ne boli

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 21.08.2012. 19:10:42Одгледао гомилу снимака саобраћајних удеса на јутубету и закључак је: од будала нема спаса!

Можемо ми да возимо пажљиво и поштујемо прописе али ако се нађе неки идиот нема помоћи.
И сад се мислим дал’ да обновим каско и четврту годину (питање да ли се исплати) и да ли да пазарим камерицу која снима све што се дешава испред кола???
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: valiant68 Date: 21.08.2012. 21:18:58@Dane
Jel se taj snimak uvažava na sudu?
Drž se odgovarajuće brzine i kaska - ako imaš para.
Sve više primećujem: kako malo ljudi daje migavac pri skretanju.
Ko da svi oko njih .. znaju njihove misli