Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 17.05.2012. 19:09:11Blago vama kukavnima. A i meni lakše kad vidim na šta se sve žalite.
I meni "lakne"
Po difoltu : baba treba da kuka!

U stvarnosti ... : tako smorim i sama sebe

Zato : sve okrećem na šalu

- kad je meni pukla opruga (na vratima toaleta ) - skinula sam bravu sa drugih vrata (koja retko zatvaramo) dok nisam kupila novu bravu (posle par meseci na Buvljaku)
- ja nemam ni auto - dakle ...
- meni povremeno treba kišobran da uđem u sopstveni (i jedini) toalet u stanu (i tako 20 godina ...

)
- "moj" mobilni star ... ihaha ! Za 8 sati "potroši" 3 baterije (srećom ga kotistim oko 1 sat nedeljno

) Ovaj model u Srbiji valjda nije ni prodavan ... krste se kad ga vide u servisima i niko nema pojma zašto se tako brzo prazni.
Ovo samo kao "tuk-na-utuk" a ostalo ... preskačem zbog svog i vašeg mentalnog zdravlja

Drži se onoga: "I to će proći...!" i ne gubi veru u to da se od svega može napraviti vic

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Nesa Date: 17.05.2012. 21:33:40Valjda će se ovdje zaustaviti. Ako ovako nastavi slijedi mi potpuni bankrot. I ovako sam već u minusu.
Kako god, samo ne zovi Merkelovu da ti pomaze.
Tek tada ces da ga propadnes.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: valiant68 Date: 17.05.2012. 21:42:20Glori, kisobran u ruke i komsiju po glavi, nek i njemu nesto padne na glavu.
Ni tvoj spisak nije kratak

.
Vanax-e, ne zapocinji jadanje, Manfred je iza coska ... ceka da zaskoci.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: plotz Date: 18.05.2012. 09:25:18Biće skoro propast sveta....nek propa`ne nije šteta...opušteno

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: MasterYoda Date: 18.05.2012. 10:06:33A danova cisterna se puni. Još koji kišni dan (khm), i problem odbjegle vode je riješen.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 18.05.2012. 10:15:29За то време могу да снимим филм „Вода се враћа кући“.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: valiant68 Date: 18.05.2012. 10:25:50Proveri, mozda je napravio "povezane sudove", katanac je u svrsi .... da se nesto ne ubaci i zatruje.
Film se zove "Dolazi i odlazi".

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Glorija Date: 18.05.2012. 12:02:39Glori, kisobran u ruke i komsiju po glavi, nek i njemu nesto padne na glavu.
Ni tvoj spisak nije kratak

.
To je samo odgovor na spisak - nisam ni počela sa žalbama
A komšija iznad NIJE kriv !

Dokaz: meni lije voda a on ISKLJUČIO vodu kod sebe da renovira kupatilo !

Zaista su čudni putevi Gospodnji .... o vodenim da ne govorim

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: MasterYoda Date: 18.05.2012. 12:22:34Voda je čudan izum. Hodi putevima svojim... uz malu pomoć gravitacije.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: valiant68 Date: 18.05.2012. 12:36:49Komsija :bajk: a ti :kalimero:, umesto :vestica2:
Sto mi nije prikazao smajlije
http://nsportal.info/misc.php?do=showsmiliesJa sam duduk programiranja, Dane reaguj.
Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: MasterYoda Date: 18.05.2012. 12:41:34Možda zato što tih smajlića i nema na ovom forumu

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 18.05.2012. 13:48:25Лол...

Па, не можеш да постављаш кодове жутих са других форума.

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: Axa Date: 18.05.2012. 14:44:13e kad pronađoh ovu temu da se i ja malo utešim

i meni pukla opruga u bravi na vratima, pa kvaka visi,
osim kvake počelo i drvo da mi se razdvaja tako da imam i prirodnu cirkulaciju vazduha,
televizor dobio neku liniju na gornjoj ivici i reflektuje mi kao ogledalo sliku,
nakačih crevce na ventil ispod bojlera koji stalno curka dok se greje da ne lije po veš mašini,
bojler crkava svake druge godine,
auto hvala bogu nemam
mobilni se povremeno gasi iz čista mira kad mu dođe...
sve u svemu uvek ima nešto za briganje

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: valiant68 Date: 18.05.2012. 15:43:50Лол...

Па, не можеш да постављаш кодове жутих са других форума.

Nije na odmet probati

Odg: Šalter za žalbe&kukanje II By: dan555 Date: 18.05.2012. 15:45:57Који вентил? Није ваљда сигурносни?
Зар данас не продају бојлере са гаранцијом од 10 па и више година?
Мобилни је неки Мексиканац па кад му дође време за сијесту...