Zvezdana kapija: Svemir (SGU Stargate Universe) By: Tanjica Date: 01.10.2009. 22:45:45Zvezdana kapija: Svemir (SGU Stargate Universe) (2009)
Ne znam koliko vam se sviđa Stargate franšiza u obliku TV serija. Meni se SG-1 nije svideo, Stargate Atlantis je bio bolji, a od sutra počinje da se prikazuje Stargate Universe. Nadam se poboljšanju s obzirom da igra Robert Carlyle mada to nije uvek i siguran pokazatelj.
Evo link ka IMDB-u
http://www.imdb.com/title/tt1286039/A evo i trejlera
http://stargate.mgm.com/view/content/1079/index.htmlVidećemo kako će se pokazati.
admin edit: Prikaz prve sezone.
Odg: Stargate Universe By: Nesa Date: 02.10.2009. 01:10:24Pa obe serije su mi bile interesantne. Mozda je Atlantis bio bolji jer je radnja malo vise prebacena u svemir, ali obe su imale svoje drazi.
Nadam se da ce i nova doneti neko osvezenje.
Odg: Stargate Universe By: Кули Date: 02.10.2009. 10:43:20Uvek sam se pitao zašto ni u jednoj od tih serija ne naiđu na planetu koja ima 6 milijardi stanovnika.
Sve nešto 200-300-500 hiljada, samo na Zemlji ima 6 milijardi.
Odg: Stargate Universe By: Sal Date: 02.10.2009. 13:23:42Valjda zato sto nemaju kineza, albanaca i roma....
Odg: Stargate Universe By: vanax Date: 02.10.2009. 13:30:29Meni su ova dva serijala bili omiljena, uz
Farscape. Godinama sam ih gledao na Sci-Fi kanalu u SAD. Stargate Universe treba da ih kompenzuje. Kad je sve počelo nisam verovao da se iz prilično zatvorenog filma Stargate sa Kurtom Raselom može toliko iscediti. Dobro ukomponovana ekipa sa opuštenim Richard Dean Andersonom na čelu, sjajno je nosila SG-1. Ne može se očekivati da skoro dve stotine epizoda mogu biti samo dobre epizode. Ništa nije vedro bez dna. Atlantis je otvorio bočnu liniju u kojoj mi se najviše dopadao onaj kršni Havajac plavih očiju. To je značilo da serijalu dobro ide.
Odustajanje Andersona i zamena sa Browderom i Black-ovom, koji su nasleđeni iz Farscape-a, gde su, takođe bili sjajni, pa ni ulazak Beau Bridges-a, nisu mogli da zapuše nastalu rupu. "Baš me briga za sve" nastup Andersona pokazao se nezamenljivim. Izlaz je potražen u sintezi Stargate Universe. Videćemo kako to ide.
Od pre dva dana SBB emituje na kanalu 431 MHz Sci-Fi, ali, za sada, nije titlovan ili nije sav titlovan. Danas pre podne sam ga našao. Ide "Quantum Leap" sa tupavim Scot Baculom. Gledao sam neke epizode u SAD, ali se nisam "vezao". 14-og oktobra SBB pravi žurku zbog tog kanala i pozvao je LK. Mogli biste i vi da navratite. Detalji kod Zakk-a na ZS ili LK sajtu.
Kuli/Sal: Nađu, ali kamera ne može sve da ih snimi.
Odg: Stargate Universe By: Tanjica Date: 02.10.2009. 13:35:28Juhu jos jedno okupljanje

Odg: Stargate Universe By: Nesa Date: 02.10.2009. 23:49:03Pa, bice ako je sezona ajvara zavrsena.

Ustvari sad ma zena upozori da ja jos nisam zavrsio nas.

No dotle imam vremena.

Odg: Stargate Universe By: yugo 45 Date: 03.10.2009. 14:18:33krenuo je stargate universe
izasao je na isohuntu
Odg: Stargate Universe By: Glorija Date: 03.10.2009. 20:36:55 
To je ovo ?
http://www.free-tv-video-online.info/internet/stargate_universe/
http://www.wisevid.com/view_video.php?viewkey=35mw0e5irl3zvfq29292#
A što pitaju jesam li punoletna ?

Odg: Stargate Universe By: yugo 45 Date: 04.10.2009. 20:22:04mnogo sam više očekivao od universa
na onim oficijelnim snimcima je bio i lu dajmond filips
u seriji ga nema
sto se tiče škota nešto mi je mnogo bled za ovu ulogu
al videcemo kako ce radnja da se razvija
Odg: Stargate Universe By: yugo 45 Date: 24.10.2009. 17:08:125 epizoda se pojavila na torentima
Odg: Stargate Universe By: dan555 Date: 10.11.2009. 18:06:35I... kakva je serija? Može li neko ko je prati da da kratak prikaz, da znam da li da je skidam?
Prethodne dve serije Zvezdane kapije me nisu privukle da Gi gledam pa mi se ne da da ovo skidam ako ne znam da li je dobro.
Odg: Stargate Universe By: Nesa Date: 10.11.2009. 19:26:28Dali je dobar ili ne je stvar ukusa. Meni licno se dopada ali dopadale su mi se i ostale SG serije.
Ukratko, ove se radi o tome da je grupa naucnika boravila sa personalom na nekoj udaljenoj planeti, na koju su dospeli kapijom, sa zadatkom da ispitaju nove nizove adresa.
Tu dozivljavaju napad vanzemaljaca i u opstem metezu (odbrana je bila uzaludna) kroz kapiju odlaze na neku adresu koju nisu poznavali. Ispostavi se da je to brod drevnih SUDBINA.
Brod je jako star ostecen i putuje svemirom brzinom svetlosti, po isprogramiranom zadatku koji niko nezna. Uredjaje ne poznaju i tu pocinje borba za stvaranje uslova za dug boravak. Od zemlje su udaljeni na hiljade svetlosnih godina. Za sada je u ovih par epizoda prikazana borba za prezivljavanje i upoznavanje sa brodom i njegovim uredjajima.
Eto to je ukratko to.
Odg: Stargate Universe By: dan555 Date: 10.11.2009. 19:30:16E, pa to liči na Zvezdane staze.

Će počnem skidanje.

Odg: Stargate Universe By: SuzanKalvin Date: 16.11.2009. 00:14:55Baš mi se sviđa serija. Mada nikad nisam volela SG serije, (sem filma, naravno) ova mi je legla samo zbog "Sudbine". Mnogo dobar brod... a i oni kamenčići, baš zgodna stvarčica... mada...